FIFA Ultimate Team

ispanyol diego costa ile tamam olur :D

bu aralar iyi gidiyorum 4231(2) ile.

Balo ST AMC Hernanes..

elbet Tevez (en cok coin verdim oyuncu) in yedekler de bulunmasi biraz koyiyor insan...

ama cok ofansif oynayamam defansif acidan tam yeterleri düzeyde olmadim icin..

Ikinci yarilarda Hernaesin yerie girioyr ve ciftliyorum forvetleri.. :D

bu aralar iyi gidiyorum 4231(2) ile.

Balo ST AMC Hernanes..

elbet Tevez (en cok coin verdim oyuncu) in yedekler de bulunmasi biraz koyiyor insan...

ama cok ofansif oynayamam defansif acidan tam yeterleri düzeyde olmadim icin..

Ikinci yarilarda Hernaesin yerie girioyr ve ciftliyorum forvetleri.. :D

Tevez i cam yap bari teallam

Upgraded Koscielny ile oynayan var mı? Kompany yerine koysam mı? Str zaafını hızı ve hava hakimiyeti ile kapatıyor mu?

Luiz High attack work rate olduğu için de iyi tamamlar gibi geliyor High def wr'si var ama 69 str soru işareti.

Cech Clichy Komp Kaboul Richards Ramires Navas Sneijder(IF) Will Suarez Eto Suan kadrom ve 50k daha var

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Upgraded Koscielny ile oynayan var mı? Kompany yerine koysam mı? Str zaafını hızı ve hava hakimiyeti ile kapatıyor mu?

Luiz High attack work rate olduğu için de iyi tamamlar gibi geliyor High def wr'si var ama 69 str soru işareti.

sakho kompany ikilisiyle huzur bulunuz

Kompany'i tutup Luiz'i değiştirmek daha mantıklı o zaman zira kopup gidiyor, dengeyi bozuyor o wr'ler ile.

Sakho sağlamdı. Deneyeyim.

İY sonucu 0-7 :(

David Luiz'i geri alıyoruz. Sturridge dümdüz yürüyerek etrafında dolaşıyor Sakho ve Kompany'nin

Ben zaten iyi oynayamıyorum da bu kadar kolay da olmamalıydı :D

Problem Sakho'da değil bu arada Kompany'de..Ara pas atılınca Kompany amaan diyip bırakıyor..Alaba ve Lewa'yı kaçırdı bu kez ama yediğimizden fazlasını attık şükür.

Bir de Luiz-Sakho deneyeceğim.

ya bi de ben soru soruyum yardımcı olun tevez CF nasıl olur öne de Di natale yapcam Sizce nasıl olur Dostlar?

div 3

Evet Luiz-Sakho yaptım ve maç boyu Sturridge Etoo ikilisini bir kere bile kaçırmadılar. Kompany'ye biraz daha şans vereyim ama şimdiye kadar büyük hayal kırıklığı.

Benim kendi tecrübem

1. Hummels 2. Dante 3. Luiz

Silva çok ufak ortalama bir forvet omzu basıp geçiyor. Chiellini sağından soluna dönüne kadar 3 gol oluyor. Tarza bağlı demek ki biraz.

Silva harika reyiz, Inan bana :) 1.83 boyu var ama 90 Jumping + Med/High +90 Marking + 80 Pace muazzam ötesi.

Kompany kamyon gibi.Bire birde gecmek imkansiz .Dante de harika ama + 75Pace + Med/High ile cok daha iyi olabilirdi .Hummels High/Medium + 65 Pace ile hic cekilmiyor vallahi.

Ama yinede haklisin Tarz ve oyun stili ile ilgili olabilir :)

St Patricks Cupda sirf Nooblar dolmus resmen yav ,bütün mac McGeady ile cizgiye inip orta aciyorlar .Finalde kaybettim sinirden tüm takimi hemen sattim ,62lik LB ile McGeadyi kontol etmek acayip zor

Neyse önümüzdeki maclara bakicaz :)

Geri
Üst Alt