FIFA Ultimate Team

uzy9aqun.jpg

ios'ta kapışmak isteyen var mı ? :D

Çeptalk

Su anki kadrom:

vsacty3y.png

sikildim biraz...

Belki böyle bir sey yapacagim:

zr3kmygw.png

Bu sistem ile oynayan var mi? Cok ofansif duruyor valla. :D Full offensif power :D

kadron iyi iyi...

yav oyna biraz ya,daha dün basladin biraz oyna önce div 1'e gel :D her gün kadron degistiryorsun yav yeter :D

not: willian'nin yerine Schürlle... :ka05:

DIV 5 deyiz.

ilk önce DIV 1 e gel diyorsuna..sanki DIV 1 den sonra baska birsey var :D (???)

böyler gidersen cok uzun zaman gecmeden div1 cikacamm.. ve Tactical defending yeni basladim!!!

not: fernandinho nun yerine Paulinho daha iyi olur gibi defans aci dan

not2: Willian daha iyi diyorlar?

Gaingolddan 101k aldım hala hesabıma gelmedi yav 2 gün oldu kiminle kontağa geçecem bilemedim sitede live chat var bir herif var Owen diye bot mudur nedir hep aynı şeyi yazıyor..Mail atıyorum cevap yok..

Gaingolddan 101k aldım hala hesabıma gelmedi yav 2 gün oldu kiminle kontağa geçecem bilemedim sitede live chat var bir herif var Owen diye bot mudur nedir hep aynı şeyi yazıyor..Mail atıyorum cevap yok..

chin malina benziyor kardes owen derler adamin adi sheng falandir kac para verdiysen yandi K BAKMA

nasıl oynuyon la ben sevemedim

valla yapacak bi şey yok rtaş pcde oynayamıyorum donanımsal yetersizlikten mecbur bunla oynuyoruz ama alışıyor insan

tabi online ut bozuk div 1de şampiyon olup div 0 diye bi yere çıktık rakip gelmiyor ea aylardır düzeltemedi

Çeptalk

86 Vidal'ı aldım bakalım 85 ile arasında ciddi fark varmı:)

Geri
Üst Alt