FIFA Ultimate Team

Bende almayı düşüniyorum

Rapor ver renkdas nasil oldunu :)

* LG G2 Tapatalk *

Çok aşırı bir fark yok ama daha güçlü ve pasları çok daha iyi olmuş.

Vidal ve Marchisio süper 2li oldu Pogba da defansif açıdan çok iyi.

BjGI7T9CcAEFRjK.jpg

Bana bu kaleci lazım fakat bir türlü transfer markette yok bulamıyorum.

Şimdi aklıma gelmiyor ama yine bazı futbolcuları bulamadığım oluyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Çok aşırı bir fark yok ama daha güçlü ve pasları çok daha iyi olmuş.

Vidal ve Marchisio süper 2li oldu Pogba da defansif açıdan çok iyi.

Evet bende aldim.. Paslar ve Finishing daha iyi elbet.

Biraz oynim bununla.. bi BPL Kadro yu kurmayi hedefliyorum

Yav bi süredir iyi gidiyorduk kah kazanıp kah kaybederek. Meşhur seriler tekrar başladı. 2 lig düştüm tüm maçlarda toplam 3 şutum falan var gol yok. Arada böyle serileri oluyor ve bir süre bitmiyor. Ondan sonra herhalde lig kolaylaştığı için tekrar yoluna giriyor ama gene 3. lige falan gelince gene rahat kazanıyorum. O seriden kurtulmuş oluyorum. Şu anda 4. lige düştüm, topu rakip sahaya geçirdiğim anda en fazla 2 saniye orada duruyor, defansımdan top çıkartamıyorum yerden atsam biri koşarak araya giriyor sürüp gol yapıyor. Havadan atsam kafasına çarpıp gene gol oluyor. Rakip korner kullanırken kontra yakalarım diyorum Puyol benim ceza alanından geriye fırlayıp saha boyu depar atıp topu rakip sahada almış Reus'u yakalıyor falan.

Bir 10 maç falan sonra biter bu durum ama böyle seriler ara ara oluyor neden bilmiyorum :D

DIV 3'e cikdik.

Millete Vatana Hayirli olsun

86 Vidal harika olmuş:):)

Paslar, şutlar filan bayağı iyi durumda

FUT WEB APP de login yapdim icin pack hediye etdi..

Yaya Toure cikdi icinden :)

nedense 4x Promo Set ve 1x Silver set hediye aldim....

lan ne serefsiz bu ea ya...´pack hediye etiller ama kartlar satmiyoruz,simdi elimde 2 cech var. :(

Geri
Üst Alt