FIFA'dan Barcelona'ya Transfer Yasağı!

Transferi imzalanan oyuncular gelebilecek....Ter Stegen imzalandı diye biliyorum....

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

Transferi imzalanan oyuncular gelebilecek....Ter Stegen imzalandı diye biliyorum....

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

bencede oyle olmali

hatta halil de imzalamistir daha gecen aldik dediler

fifa birden bire yasak koymiycana gore

Bu arada Ter Stegen in menejeri; Barcelona olmazsa baska bir takima gidecegini acikladi, sezon sonu kesinlikle Gladbach tan gidecegini soyledi.

Bu imzalarin hepsi 1.7-2014 den gecerli olacagina gore gecersiz sayiliyor, sen bugun bir oyuncuyla anlastin mi o imzanin gecerliligi 01.07.2014 ittibaren basliyor, bugun resmi imza olamaz cunku transfer donemi acik degil..

Halilovic ve Ter stegen transferleri yatmis oluyor.

Altyapıdan 2 messi daha cikarirlar :D

O Şimdi Asker ♡ kıbrıs

Barcelona bu haliyle Bayern'e rakip fln olamaz bence

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Stegen ile halilagic midir nedir ona aslında salça olcaksın hemen. Gerekiyosa sponsor bulup alcaksın bunları 1 sene sonra barcelonaya okut

Ben uygulanacağını zannetmiyorum. Hatırlarsanız benzer ceza Chelsea - Lens arasındaki sıkıntıdan ve Kakuta transferinden ötürü Chelsea'ye de verilmişti ama CAS cezayı kaldırmıştı.

Eğer ceza kaldırılmazsa La Liga'yı önümüzdeki 2 sene Real Madrid domine edecektir diye düşünüyorum.

hahahah bu kadar karaktersiz sahtekar baska takim yok. beter olsunlar

Real Madrid diye bir takım var.

Kardeş takım yok mu onlara aldırırlar.

Halilovic'e salça olmalıyız bence ama ne kadar gelmek ister bilinmez tabi , ama yinede bu işler böyle , görüşmek gerek.

Halilovic Stegen hayalleri kurmanın anlamı yok.

Tapatalk

Son Dakika

Fifa nin verdigi ceza onaylandi, Barcelona onumuzdeki 2 transfer doneminde transfer yapamayacak..

(ocak 2016 da cezalari bitmis oluyor)

Geri
Üst Alt