Figo: ''Ne Ronaldo ne de Messi, En iyisi benim''

Emre Boz

Cezalı
Aslan Üye
ozV0BX.jpg

Ronaldo ile Messi yarışısına efsanevi Portekizli'den olay yaratacak bir yorum geldi.

Hem Barcelona'da hem de Real Madrid'de forma giyen eski yıldız Luis Figo, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo arasında rekabete değinerek en iyisinin kendisi olduğunu söyledi.
A Bola'ya konuşan Luis Figo, "Dünyanın en iyisi benim. Messi ile Ronaldo'yu karşılaştırmak istemiyorum." dedi.

İki takımın da formasını giyen efsanevi futbolcu, "Dünyanın en iyisini ikisinin arasından seçmek saçma olur. Eğer birini seçerseniz diğeri iyi değil demektir. Bu nedenle ben bir seçim yapmak istemiyorum. Bence ikisi de çok iyiler." şeklinde konuştu.

Real Madrid'in yıldızı Ronaldo toplamda 11 maçta forma giydi 19 kez golle buluştu. Messi ise şu ana kadar 7 gol 7 asistle oynadı.

Dönemin Gigs-Nevdev ile birlikte en iyi kanat oyuncusu olmasına rağmen yıllarca merkezde oynatılmasını hic anlayamadıgım futbolcu.

Figo'nun merkezde gösterdiği performans hicbir zaman dünya klası olmadı, dolayısıyla Messi-Ronaldo ile kariyer kıyaslaması yapması cok zor. Ronaldo ve Messi ezer :k19:

Figo taraf tutmamak için biraz da şakayla karışık en iyisi benim demiş bence.

Ayrıca bir dönem en iyilerdendi. Sonuç olarak yanlış bir açıklama da değil hani :)

Bence Ronaldo,Figo'dan iyi.

Son düzenleme:
dani alves diye girdim :)

Sanırım 96-97 sezonuydu kanal-d 'nin naklen yayınladığı bir Barça-Atl.Madrid maçı vardır ki tüm dönemlerdeki en efsane bireysel performanslardan birini sergilemişti 5-4 biten maçta ...

Ben bu diye geldiydim... :38573:

895249.jpg

Jony Sins diye girdim.

bu en iyi tartışmasını yapabilmek için 5 senelik dönemlerle seçmek gerekir.

Geri
Üst Alt