Fikret Orman Basın Toplantısı Düzenleyecek

Oral Sever

Berlin Panteri
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın bugün düzenleyeceği basın toplantısının saati değişti.

Siyah-beyazlı kulüpten dün yapılan açıklamada, Fikret Orman'ın basın toplantısının bugün saat 14.30'da Vodafone Park'ta gerçekleştirileceği belirtilmişti.

Bugün yapılan açıklamada ise saatin 15.00 olarak değiştirildiği duyuruldu.

Fikret Orman basın toplantısı düzenleyecek

Efendi Beşiktaş'ın ağlama zamanı.

pr_01_456.jpg

En az 5 tane verilmeyen kırmızı kartları var bunları söylesin g yiyorsa.

Fikret Orman: "Bu basın toplantısını yaptığımız yerde genellikle mutlu olaylarla oluyoruz. Bugün ise konumuz başka. Geldiğimiz bu noktada bazı gerçekleri ortaya koymamız gerekiyor."

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fikret Orman: "Son zamanlarda bakıyorum, Beşiktaş taraftarı 'Beşiktaş'a sahip çık' diyorlar. Geldiğimiz ilk günden beri Beşiktaş'a sahip çıkıyoruz. Bütün işimiz bu kulübe sahip çıkmak."

Fikret Orman: "Taraftarımıza saldırdılar, bu işin peşine düştük. Her yaptığımızı kamuoyunu önünde göstermeye gerek yok. Taraftar istiyor ki bu masaya elimizi vuralım. Bu görsel bir şeydir, bu şovdur. Ama biz bu konuda şov esaslı iş yapmadık."

Fikret Orman: "Kişileri, camialardan ayırdık. Hataları yapan bireydir dedik. Karşı taraftan olan olaylarla ilgili 'üzüldük' denmesini beklerdim. Konya'da yaşanan olayların içindekiler gençlerimiz. İşe teknik yöneticilerin, görevlilerin karışması hakkında bir açıklama beklerdim."

Fikret Orman: "TFF'ye soruyorum. Bu durumları düzeltmek için bir eğitim veriliyor mu? Çalışmalar yapılıyor mu? Bu hakemlere zarar veriyor. Eğitimle alakalı büyük sıkıntılar var. Sistem hata yapmıyor, insanlar hata yapıyor."

CANLI - Fikret Orman: "Hakem, vAR yokmuş gibi yönetecek. Eğer bir yanlışlık varsa VAR devreye girecek. Konya maçında verilen penaltı komedi. O şimdi gol olsa ne olacak? Medel'e verilen kırmızı kart, alakası yok."

Cuneyt cakir yurt disi ile icinde farkli yonetiyormus

Adam CL finali ve dunya kupasinda iki kez yari final yonetmis hakeme laf soyluyor

Lens ve Q7'nin kırmızıları verilmedi demedikten sonra ne desen boş.

Medel'in pozisyonda ortada çekip indiriyor adamı hakeme kalmış artık ister verir ister vermez.

mete kalkavana bunları watsaptan sorsana kanks

Geri
Üst Alt