Fikret Orman: "Bayern’in mutlu olması lazım çünkü büyük bir kulüple oynayacaklar"

Vidal ve Müller 11 oyuncusu değil mi Bayernde yaw ben pek takip etmiyorum,Neuer uzun süreli sakat onu biliyorum

Müller bi oynuyor bi oynamiyor iste

Robben James Coman
Lewandowski

oynuyor genel olarak

Vidali unuttum ben sonradan aklimda geldi :D OS ya bak anasini satim

Enteresan bir kafa. Olaya daha realist yaklaşıp günün sonunda abartmayan başkan olarak tarihe geçebilirdi.

Ulan bir kere çıktınız gruptan 1 kere. Yüzyıllık tarihinizde ilk defa çıktınız, o adamlar 157 kere çıkmışlar kime hava atıyorsun?

tumblr_njguh1jy5O1rnwo2vo1_500.gif

Hayri P. Cund

Oralet yerine kuşburnu içmeyi; ekonomi politik, Marx yerine Pozitivizm, Auguste Comte hakkında konuşmak isterim. Gürkan Karadeniz bey de olmalı.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Oralet yerine kuşburnu içmeyi; ekonomi politik, Marx yerine Pozitivizm, Auguste Comte hakkında konuşmak isterim. Gürkan Karadeniz bey de olmalı.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

@ Arif Ulu da şeref vermeli..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hep beraber Kuşburnu Çayı içip Pozitivizm hakkında muhabbet ederiz :)

Neuer, Süle, Boateng, Kimmich, Hummels, Müller.
Asagi yukari hepsi ilk 11 oyuncusu.
Bunlarin yanina Alaba ve Lewa katila bilir, cünkü hem Avusturyalilar hem de Polonyalilar disiplinli oluyorlar.
Her ikisi zaten yillardir Bundesliga´da oynuyorlar.
Biz de Arab yerine Alman alsak diyorum takıma.
Üstün Arier Irkı felan...

Barcelona ayni gunde hem Chelsea deplasmanina cikacak, hem munich deplasmanina cikacak.

Bu lafın üzerinden henüz bir sene geçmedi ve tinercilerimiz layık olduğu yere yıldırım hızıyla döndüler.

Geri
Üst Alt