Fikret Orman: "Beşiktaş VAR sistemi ile 10 puan kaybetti"

Mert Aydinli

Taçsız Kral
Fikret Orman: "Metnin esasıyla ilgili bir sıkıntı yok. Sıkıntının özü, Galatasaray'a neden bildirilmediydi. Bir hata yaptık diyelim. Bizim niyetimizi açıkça ifade ediyorum. Biz ortak menfaatlerimiz için buradayız. Metnin arkasında olduğunu herkes ifade etti."

Fikret Orman: "Hakemlerimiz hata yapıyorlar. Benim de hakemlerle ilgili dönem dönem serzenişlerim oluyor, olacaktır. Hakemler hata yapıyorsa ve siz de onu bir kulübün isteği sonrasında kamuoyu önünde cezalandırırsanız, ligde hakem kalmaz."

Fikret Orman: "Ortada bir cinayet varsa, suç vardır. Ortada yapılan bir yanlış var, biz de onun altını çizmeye çalışıyoruz."

Fikret Orman: "Beşiktaş taraftarları, VAR sistemi ile kaybedilen puanları çıkarsınlar, onlar da 10 puan bulurlar. Sistem yapmıyor bunu, sistemi yöneten de insan."

Fikret Orman: "VAR sistemi güzel gidiyor."

Onlarda 10 puan bulurlar
2 saniye sonra VAR iyi gidiyor
Hahahahahahahaahah valla bu adam beyin yok

Fikret seni ormana götürür sabaha kadar severim.

Artik bu mevzuyu kapatmak ve karar neyse alip uzatmamak lazim

Katilmiyorsak katilmayiz toplantilara olur biter
Koskoca kulup 1 aydan fazladir tek gundemini hakem , kulupler birligi , tff diye belirler mi ya

Acilen bu sarmaldan cikip saha icine odaklanmak lazim

Sahsen cok bayginlik verdi bu mevzular artik bana , kulup de zarar goruyor baska bir sey degil

sistem iyi gidiyor diyorsun vardan 10 ouan kaybettik diyorsun fikocum ya zeka geriliği yaşıyorsun ya yalan söylemeyi seviyorsun

bu herifin yuzu kosele gibi olmus seref haysiyetten arinmis. 10 puan kaybetmis. kazandim demiyorda sapik fiko

bırak 10 puanı 3 puan bul sana madalya takacam kaypak fiko. türkiye futbol tarihinin en kalitesiz başkanı bu fikfik

Daha geçen hafta derbiyi VAR sayesinde kazanmış birinin açıklamalarına bak arkadaş. Bu adamın amacı Demirören'e gelen tepkileri kendine çevirmek falan mı? Bildiğin yalan beyanlar ile gerginlik yaratıp, TFF ye açılan savaşı unutturdu ve hedef saptırdı.

Allah belanı verecek fiko. Allahın sopası yok fiko. Bedel ödeyeceksin kaypak fiko. Bu adam önceden iplenmiyordu ne bu böyle 2 sene şampiyon oldu aziz moduna bürünmüş herkes bunla çalışıyor falan ne ayaksın olum sen?

b7590e17cead6b863a8c64c9bfd81c6b.jpg

VAR ile Başakşehir ve Fener’e puan kaybedip şampiyonluktan olun inşallah.

Canlı izledim, tam olarak bunu söylemedi, misal olarak söyledi. ''Beşiktaşlılar 10 puan der, Fenerbahçeliler 9 puan der, Malatyaspor 5 puan der.'' şeklinde her takımın hakem hatalarına uğradığını, bunda VAR'ın değil eğitimsiz hakemlerin hatalı olduğunu söyledi. Araba, sürücü örneğini verdi ardından hatta. Tv'de denk geldim 20 dakika olmadı.

Geri
Üst Alt