Fikret Orman: "Bütçeyi düşüreceğiz"

82 milyon € nasıl bütçeleri oluyor bunların. Yıllık Maaş toplamı değildir herhalde.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bunların işi bitti tamamen şampiyonlukla nefes alıp oyuncu satıp kadroyu taze tutabilirlerdi şimdi gelirler gitti elde ki kadro pahalı ve yaşlı gönderseler bir dert göndermeseler başka bir dert :D

82 milyon € nasıl bütçeleri oluyor bunların. Yıllık Maaş toplamı değildir herhalde.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Genel toplam 57 milyon euro maaştı galiba yazmıştım üstüne %10 5.7 menajer yıllık komisyon ödemelerş toplamı ve %15 stopaj 8.55 milyon euro da öyle geri kalan da teknik heyet ve profesyonellerin maaş toplamı...

bunların işi bitti tamamen şampiyonlukla nefes alıp oyuncu satıp kadroyu taze tutabilirlerdi şimdi gelirler gitti elde ki kadro pahalı ve yaşlı gönderseler bir dert göndermeseler başka bir dert :D
Aynen üstat bunu deyince linç ediliyorduk şimdi postlarımız görmezden geliniyor ne pejeke sevgisi varmış öyle...

:LOL: Kaynak ben diye okudum.:cigara:

Özet geçersek, küçülmeye gidip, aynı şekilde devam edecekler.

Fiko ne oldu kank? Bi ara taraftarın Riva diye anırıyordu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Menemen Belediyespor'la mı birleşiyorlar yani?

Tam zamanına başını ezdik bunların iki şampiyonluk alınca kendini en büyük ilan ettiler hemen ...

Menemen esansli tiner bulunur mu turkiye'de?
yoksa hemen patentlemek istiyorum

Bunlar ne ara sermaye arttırımına başvurdu da ne ara onaylandı lan

Hisseleri yüzde 50 düştü zaten şampiyonluk ihtimali kalmayınca.

Normalde böyle durumlar külüpler icin güzel bir firsattir, takimi genc oyuncularla yenileme projesine girirsin. akillari varsa hep genc scout transferi yaparlar

Yahu bize ne su agzi lesh gibi yumurta kokan menemencilerden?

Biz artik lig ustuyuz. Oyle beykoz eyup besiktas muhabbetleri yapmayin artik

--------------------------------------------Musleradan iyi FABRI-------------------------------------------------------------
------OPARE-----------------------------ERSAN--------------------VIDA----------------------------CANER----------------
(Dani Alvesten 1 tık daha iyi)------(Çin Malı Pepe)-----(Dünyanın En İyi Defansı)---(Şükran Ovalıyı yedirmeyiz karşim)
---------------------------------------------------------ATIBA--------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------(Leştopot)-------------------------------------------------------------

Seneye 6.lık için Erzurumspor ile mücadele edeceklerini görür gibiyim.

Geri
Üst Alt