Fikret Orman: "En iyi Müslüman takım Beşiktaş"

Recep Buruk

꧁⎝ 𓆩༺🥰༻𓆪 ⎠꧂
Yönetici
Süper Moderatör
fikret_ormandan_carsiya_burak_yilmaz_ayari_1501057820_4748.jpg

Fikret Orman, Tivibu Spor'da: "Beşiktaş, 2 sene üst üste şampiyon olunca, 3. sene şampiyon olmaması gereken kulüp olarak görünmeye başlandı"

Orman: "Bunu üzülerek söylüyorum. Kamuoyu önünde bizi kibirli göstermeye çalışıyorlar ama biz mütevazı bir kulübüz.

Orman: "Bizi aşağı çekmeye çalışacaklardır, güç birliği yapılabilir ama biz yolumuzda gideceğiz. İşimizi iyi yapacağız."

Orman: "Fenerbahçe ile 110 senedir maç yapıyoruz.Nasip olursa 110 sene daha yapacağız ama Leipzig'le bir daha ne zaman yapacağız bilmiyorum"

Orman: "Beşiktaş tam anlamıyla bir vitrin kulübü. Oyuncularımızla ilgilenen kulüpler hep Avrupa'nın önemli liglerinden oluyor."

Orman: "Beşiktaş'a geldiği zaman 'Emekli olayım' diye değil, 'Premier League'e, Bundesliga'ya gidebilirim' imajı veriyor. Bu bir avantaj."

Orman: "Dünyanın her yerinde en çok konuşulan Türk takımı Beşiktaş. En iyi Müslüman takımı da yine Beşiktaş."

Baslıgı yanlıs yazmıssım be

Tinerinde bi sınırı var. Bunlar artık en yasaklı maddeleri kullanmaya başladı sanırım.

Talisca, Quaresma, Pepe, Adriano, Negredo, Tosic, Babel, gibi hacı olmuş futbolcuları var. Allah kabul etsin

Eğitim şart

Tineri önceden ağzından alıyordu artık g.tten almaya başlamış.

Kudur fiko kudur.

lan takiminizda bir tane müslüman adam yok lan it

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Bunun dili çok uzadı. Haddini bildirmek lazım artık.

sent via GSC

Geri
Üst Alt