Fikret Orman: "Galatasaraylı arkadaşım Beşiktaşlı olmak istiyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
fikret_orman_cokertme_oynadi13809607930_h1082065.jpg

Beşiktaşlı yöneticiler Ankara’da düzenlenen iftar programında bir araya geldi…

Düzenlenen programa Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Asbaşkan Deniz Atalay, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yargıtay üyeleri ve çok sayıda taraftar katıldı.

İftarın ardından Beşiktaşlılara seslenen Fikret Orman, sporun adaletine vurgu yaparak, "Galatasaraylı bir dostum var, oda hakim bir ağabeyimiz. ‘Ben Beşiktaşlı olacağım" dedi.

Nedenini sordum, ‘Bizim kulüp bizi ne arıyor, ne soruyor. Siz her sene geliyorsunuz, iftarlar veriyorsunuz, bir araya geliyorsunuz, ben de bu ailenin bir parçası olmak istiyorum’ dedi.

Gerçek de budur. Sadece biz bir aileyiz.

Spor insanlara sevgiyi dostluğu, adaleti, her şeyi barındırır. Bizim işimiz Beşiktaşlıları mutlu etmek, onun için uğraş veriyoruz. En azından da diğer takımları mutsuz etmemeye çalışıyoruz. Söylemlerimizi ona göre seçiyoruz. Sporun içinde adalet var, Beşiktaş’ı yönetirken de olabildiğinde adil davranmaya, farklı renklere de aynı seviyede davranmaya, adil olmaya çalışıyoruz. Bunlara gayret gösterdikçe de işlerimiz rast gidiyor” şeklinde konuştu.

İHA

Başkanın Karısı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sanirim bende 8tasli olmak istiyom

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu da takdir ettikçe ben salağım diye bağırıyor illa. İnsanlar seni övüyor işte niye açık ediyosun salaklığını.

bunlara sağlam bir tokat çarpmak lazım. vodafone'de gectim galip gelmeyi 4-5 tane atmalıyız.

Galatasaray'ı kişisel menfaatleri için destekleyenler gitsin zaten

Beşiktaş'ta pilav döner porsiyonları daha fazla olsa gerek.

Tiner sever bi arkadaş demek.
Akıllı bir insan evladı Galatasaray'ı bırakıp bjk'yi tutmaz. Hadi bıraktın niye bjk

138d9c9f1a563af17f603a1a0f805bef.jpeg

Kimse bjknin sampiyonlugu iplmedigi icin gundemde tutunmaya calisiyor

bu seksomanyak herifin haberleri neden bu sitede bolca paylasılıyor anlamıyorum ,fenerliler bile bizim kadar rakip görmüyor bjkyi

Geri
Üst Alt