Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Unal.basqan nasilda RTE'ye ayar cekmisti...
25milyon akpli var diye
25milyon akpli var diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi avatarını üstadla süslemen hoş olurduSu - İtfaiye - Hortum . . .
Olumcul vurus bizden geldi ama musapFb bunlarin 2 yillik tarihlerini bir gunde yok etti
Olumcul vurus bizden geldi ama musapFb bunlarin 2 yillik tarihlerini bir gunde yok etti
Şenol Güneş kurada Bayern'i çekince zaten BJK'den gitmek için Muharrem Usta ile anlaştı hatta son görüşmeleri Trabzon-BJK maçında gizlice Trabzon'da yapacaklardı ne var ki kuvvetle muhtemel Aziz Yıldırım bunu haber alıp hocaya havaalanında tepki gösterdiler daha sonra da zaten Muharrem Usta istifa etti.
Ben bunu Diğer Camialardan Duyumlar başlığına yazmıştım. Kaynağımı da ima etmiştim şimdi yazayım isim vermeden kendisi Tonya'lıdır, Sarıyer'de yaşar eski itfaiye şefidir ve satırlı taraftar kavgalarında yer alıp sabıkası olan bir ağabeyimizdir. Herkes bu duyum asparagas dedi ilk ben yazdım göreceksiniz Şenol Hoca BJK'yi bırakacak zira bu olay da ona çok güzel imkan verdi...Şenol Güneş feraset sahibidir sizin dediğiniz gibi BJK'nin içinin boş bir takım olduğunu ve likidite olmadan sene,i devriyesini göremeyeceğini biliyor... Şenol Hoca zaten yönetimde başta Metin Albayrak, Umut Güner, Ahmet Nur Çebi ve Erdal Torunoğulları olmak üzere çoğu isimle anlaşamıyor. Bizim can topsakal photoshop skandalının benzeri hatırlarsanın geçez sezon bunlarda da oldu ve şampiyonluk posterine gizlice photoshoplamak için adam soktular. Aslında herşey Şenol Hoca'nın ümraniyedeki nevzat demir tesislerinin yanına bir saha yaptırılmaması ve devletle anlaşılamaması üzerine başladı, sonrasında ayak havuzu istedi yapmadılar, mitrovic geldi bir türlü istediği stoperi almadılar ve arkasından konuştular.
Şenol Güneş seneye Trabzonsporda ayrıca siyasetin işi gücü yokta fenerin bejekenin peşine mi düşecek? Adamlar 2 ay sonra seçime girecek ne senle uğraşacak vakitleri var ne de seni karşına alacak kadar ahmak adam var siyasette spordakinin aksine...Fransa ile yakında sıcak çatışmaya gireceğiz sen kalkmış hala daha siyaset matkapa emir verdi diyorsunuz...Kabul edin artık o çok sevdiğiniz BEŞİKTAŞIN BALON OLDUĞUNU VE PATLADIĞINI YANILDINIZ CİDDİYE ALDINIZ GERÇEK HAYAT SOCCER MANAGER DEĞİL YOK ÖYLE UCUZA ALIP PAHALLIYA SATMAK KİRALIK OYUNCU İLE BAŞARILI OLMAK.........MATKAPINIZ YALAMA YAPTI DUYURULUR......Hürmetler...
Üstat sana girmedim sana girene girsinler yanışlıkla senden alıntı yapmışım sonra senin alınıtıyı sildim bakabilirsin yani dost kurşununun alnına sıktım kusura bakma kardeş yanlışlıkla ateş aldı dur öpeyim de geçsin selametle...İyi de benzer şeyleri söylüyoruz bana niye giydiriyorsun üstad?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bütün iş tayyip başkan'ın ağzına bakıyor yeter ki çıkın desin .Rica da gelse emir de verilse bjk o maca ci ka maz
Doğru da daha önce de yazdım adamın işi gücü yok matkapla mı uğraşacak 5-6 aya kadar fransayla çatışma riskimiz, meclis ve cumhurbaşkanlığı seçimleri var sallıyor millet...bütün iş tayyip başkan'ın ağzına bakıyor yeter ki çıkın desin .
kaldı ki fevri bir karar alıp tribünlere oynadılar çıkmayız dediler şimdi sözlerini nasıl kıvırtırız onun derdindeler .