Fikret Orman, İbra Edilmedi!

Aynısını Dursun'a yapacaktık bak bakalım o zaman kestiği 20 milyon euro'luk faiz ve otel parasınin peşine düşebilirmiydi.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

İbra etmemek için illa kulübü batırmaya gerek yok, eğer parayı kötüye kullanıyorsan da ibra edilmemesi gerekir. Dursun parayı kötüye kullanmıştır. 1 dakika bile oynamayan oyunculara milyon eurolar vermiştir, yeğenine kardeşine kulüpte görev vermiştir. İlk 2 sezon takımı ilk 3'e bile sokamamıştır. 2 sezonda 5 tane hoca değiştirmiştir. Florya ve Riva'yı çerez parasına satmıştır. Tüm bu olanlar için bile ibra edilmemeliydi.
İşte diyorum ki bejikteki durum o kadar vahim ki hırsızlık bile olsa İbrahim edilecekler ama batık olduklarından İbrahim edilemedi sevinsenize

Aynısını Dursun'a yapacaktık bak bakalım o zaman kestiği 20 milyon euro'luk faiz ve otel parasınin peşine düşebilirmiydi.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Adnan Polat’a haksızlık yapılmasaydı genel kurul etmezdi zaten dursun özbeği bir daha derin çatlak oluşmasın istediler

İşte diyorum ki bejikteki durum o kadar vahim ki hırsızlık bile olsa İbrahim edilecekler ama batık olduklarından İbrahim edilemedi sevinsenize
Üstat ben beşiktaşı kaale bile almıyorum yani niye sevineyim. Beni kendi kulübüm ilgilendirir. Dursun sırf liseli diye ibra edilmiştir. Eğer yaşattıklarını lise dışından gelen bir başkan yaşatsaydı ibra edilmezdi. Zaten bu zamana kadar ibra edilmeyen iki başkan var. Birisi Adnan Polat diğeri Mustafa Cengiz. Tesadüf ki ikisi de liseli değil.

SON DAKIKA:

Bundan sonraki süreçte, ibra edilmeyen Fikret Orman'ın dava açacağı belirtildi. Kulüp derneğinin de dönem zararı olan 305.711.408 TL'nin karşılanması için Orman'a karşı dava açma yoluna gideceği kaydedildi. (DHA)

Fiko'dan 300 milyon TL istiyorlar kisaca :)

ASD olaya bak tarihlerindeki en basarili başkanı ibra etmemişler :D
Kontrol birimi olarak adam olsaydınız götünüz arşa degmeseydi de bu hallere dusmesydiniz ayni zihniyetin parçası bizim gk

Dursun ibra edilmeyi hakediyor minvalinde konuşmuşsun.
Hayır hiç öyle bir minvalde konuşmadım niyet okumayın ben bizim durum iyi dedim ki yıllardır söylerim en iyi bilenlerdensin ki sadece burada değil her yerde...

bEJEKENin ve fikonun hakkında yazdıklarım çıkınca hoşuma gidiyor zira hesap kitap ortada o zaman bilhassa sözlükte bejeke hayranı çoktu ben demiştim deyince kızılıyor ama demiştik feneri de söylemiştik hepsi çıkıyor işte bir bir daha da çıkacak inşallah...

SON DAKIKA:

Bundan sonraki süreçte, ibra edilmeyen Fikret Orman'ın dava açacağı belirtildi. Kulüp derneğinin de dönem zararı olan 305.711.408 TL'nin karşılanması için Orman'a karşı dava açma yoluna gideceği kaydedildi. (DHA)

Fiko'dan 300 milyon TL istiyorlar kisaca :)
Öyle bir şey yapamazlar. Para ödemez.

Hayır hiç öyle bir minvalde konuşmadım niyet okumayın ben bizim durum iyi dedim ki yıllardır söylerim en iyi bilenlerdensin ki sadece burada değil her yerde...

bEJEKENin ve fikonun hakkında yazdıklarım çıkınca hoşuma gidiyor zira hesap kitap ortada o zaman bilhassa sözlükte bejeke hayranı çoktu ben demiştim deyince kızılıyor ama demiştik feneri de söylemiştik hepsi çıkıyor işte bir bir daha da çıkacak inşallah...
2+2=4

O kadroyla ŞL'ye gidemeyince düşecekleri durum belliydi.

Nasıl en başarılı???
10 senelik menemen sürecini bitirmiş adam, aldığı sattığı oyuncular ortada. Avrupa da s.liginde 2.tur oynamışlar
Süleyman sebadan sonra en basarili başkan olarak görülebilir ama ikisi arasında iki kat başkanlık suresi var.
Seba 5, forman 2 şampiyonluk görmüş.
Vodafone arena gibi bir miras bırakmış adam ama oyle ama böyle, tupcu denen kerkenezin sürekli bir tarafını yıktırıp yaptırdığı gecekonduyu lüks villa yapmış.
Tarihinin en büyük sponsorluklarına imza atmış.
Şeriflerin tarihinde 2 başkan var zaten is yapan. Biri seba diğeri forman. Katilirsin katilmazsin bilemem ama biz önce duruşundan kurtuluş ardından terime hamlesi yapmasaydik bugün besiktasin belki de 2 şampiyonluğu daha vardı o rüzgar ile buraya gelebilir di.

Bana gore beşiktaş tarihinin en basarili baskanıdır.

10 senelik menemen sürecini bitirmiş adam, aldığı sattığı oyuncular ortada. Avrupa da s.liginde 2.tur oynamışlar
Süleyman sebadan sonra en basarili başkan olarak görülebilir ama ikisi arasında iki kat başkanlık suresi var.
Seba 5, forman 2 şampiyonluk görmüş.
Vodafone arena gibi bir miras bırakmış adam ama oyle ama böyle, tupcu denen kerkenezin sürekli bir tarafını yıktırıp yaptırdığı gecekonduyu lüks villa yapmış.
Tarihinin en büyük sponsorluklarına imza atmış.
Şeriflerin tarihinde 2 başkan var zaten is yapan. Biri seba diğeri forman. Katilirsin katilmazsin bilemem ama biz önce duruşundan kurtuluş ardından terime hamlesi yapmasaydik bugün besiktasin belki de 2 şampiyonluğu daha vardı o rüzgar ile buraya gelebilir di.

Bana gore beşiktaş tarihinin en basarili baskanıdır.
Sana göre demen doğru olmuş bir de galiba son dönemi kastediyorsun hatırladığın dönem

Geri
Üst Alt