- 16 Haziran 2010
- 204.022
- 156.083
- 6.838
”LEVENT NAZİFOĞLU BENİM MUHATABIM DEĞİL”
Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu’nun açıklamaları sorulan Başkan Orman ”Levent Nazifoğlu benim muhatabım değil. Herkes kendi kulübüyle ilgili açıklama yapsın. Ligin lideri Başakşehir, 2 puan üstümüzde. Onla ilgili değil de ligin ikincisiyle ilgili konuşmak imrenilen bir gözle bakıyorlar demek ki. Kendi işine baksınlar. Hocaları, Napoli maçından sonra hakemle alakalı konuşma yapıyor. ”şeklinde konuştu.
”HERKES BAŞAKŞEHİR’İ DEĞİL BEŞİKTAŞ’I KONUŞUYOR”
”Beşiktaş, Süper Lig’in 2.si ama herkes Beşiktaş’ı konuşuyor kimse Başakşehir’i lideri konuşmuyor.Hep Beşiktaş’tan şu kadar gerideyiz diyorlar. Başarılı ve iyi yönetilen bir kulüp olduğumuz için anlayış gösteremiyorum. Biz bu hatalarla şampiyonluklar kaybettik. Biz kaybederken kazanan taraflar bir de. Beşiktaş bütün kulvarlarda başarılı olarak devam ediyor. Herkes kendi işine baksın ve kendi kulüpleriyle ilgili açıklama yapsınlar. Dün Trabzonspor’un Beşiktaş’la maçı vardı, Trabzonspor Başkanı tabii ki yorum yapabilir. Başka kulüplerin Beşiktaş Kulübü’yle ilgili açıklama yapmasını ne centilmenliğe ne de spor ahlakına yakıştırıyorum.
AMK