Fikret Orman: "Nazifoğlu benim muhatabım değil"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
fikret-orman_18.05.2015.jpg

”LEVENT NAZİFOĞLU BENİM MUHATABIM DEĞİL”

Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu’nun açıklamaları sorulan Başkan Orman ”Levent Nazifoğlu benim muhatabım değil. Herkes kendi kulübüyle ilgili açıklama yapsın. Ligin lideri Başakşehir, 2 puan üstümüzde. Onla ilgili değil de ligin ikincisiyle ilgili konuşmak imrenilen bir gözle bakıyorlar demek ki. Kendi işine baksınlar. Hocaları, Napoli maçından sonra hakemle alakalı konuşma yapıyor. ”şeklinde konuştu.

”HERKES BAŞAKŞEHİR’İ DEĞİL BEŞİKTAŞ’I KONUŞUYOR”

”Beşiktaş, Süper Lig’in 2.si ama herkes Beşiktaş’ı konuşuyor kimse Başakşehir’i lideri konuşmuyor.Hep Beşiktaş’tan şu kadar gerideyiz diyorlar. Başarılı ve iyi yönetilen bir kulüp olduğumuz için anlayış gösteremiyorum. Biz bu hatalarla şampiyonluklar kaybettik. Biz kaybederken kazanan taraflar bir de. Beşiktaş bütün kulvarlarda başarılı olarak devam ediyor. Herkes kendi işine baksın ve kendi kulüpleriyle ilgili açıklama yapsınlar. Dün Trabzonspor’un Beşiktaş’la maçı vardı, Trabzonspor Başkanı tabii ki yorum yapabilir. Başka kulüplerin Beşiktaş Kulübü’yle ilgili açıklama yapmasını ne centilmenliğe ne de spor ahlakına yakıştırıyorum.

AMK

Olum nasil malsin lan sen basaksehire hakemler kardesim penalti vereyim mi diye bakmiyor sana bakiyor. Hayir ne bokumsunda imrenileceksiniz, sikeboys olarak ikinizde hakem sayesinde min 8 +niz var. Cikartirsan bunu su andaki ligdeki yerini bulursun.
Ama yuzyillik magdur filminin basrolu olarak korneriniz verilmese cikip agladiginiz donemleri unutmadik.

Tarih yavsaklari unutmaz kardesim

Adam haklı. 3-4 sene önce Fiko ağzını açamıyordu bize. O dönem stadı vermedik ama şimdi olsa bu yönetim kesin verirdi.

Canaydın yönetimi bile bu kadar sönük değildi. Ali Aydın'a hakemliği bıraktırmıştı.

1-2 maglubiyet sonrasi aglayacaklar yine.

Şunu birde burada övenler vardı iyi başkan diye. Bunun da Dursun dan pek aşağı kalır yanı yok gözümde.

Bu da Dursun gibi borcu azaltamıyor hatta aynı onun gibi arttırıyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Herkes kendi kulübüyle ilgili konuşsun diyen herif kendi kulüp kongresinde Galatasaray'ın stadını devlet yaptı beleşe kondular vs dedi resmen
Ama o anlaşmadan devletin inanılmaz kar yaptığını falan söylemedi karaktersiz herif

Kendisini de gördük sürekli Cumhurbaşkanına yalakalık yapıp duruyordu

Bu 8taş camia olarak net Fener'den bile daha tiksinç

Herkes kendi kulübüyle ilgili konuşsun diyen herif kendi kulüp kongresinde Galatasaray'ın stadını devlet yaptı beleşe kondular vs dedi resmen
Ama o anlaşmadan devletin inanılmaz kar yaptığını falan söylemedi karaktersiz herif

Kendisini de gördük sürekli Cumhurbaşkanına yalakalık yapıp duruyordu

Bu 8taş camia olarak net Fener'den bile daha tiksinç
Dingil işte. Daha 1 hafta önce bizimle ilgili konuştuğunu unutuyor.

Geri
Üst Alt