Fikret Orman: ''Yabancı ağırlıklı bir transfer politikası izleyeceğiz''

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
"Elimizdeki imkanlar dahilinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Birçok iyi oyuncu var. İsmi belli olup, yaşı geçmiş oyuncuları almayacağız. Yabancı ağırlıklı bir tranfser politikası izleyeceğiz."

NTV

2 yabancı hariç diğer bütün yabancıları postalayacaklar diye biliyorum.

Normal.

Bunun ikizi falan var bence, bazen o konuşuyor bazen bu. Bu kadar tutarsız olamaz zira bir insan.

İsmi belli olup, yaşı geçmiş oyuncuları almayacağız

dediğine bak şunun r10 diego bunları almaya çalışan ben miydim g.tümüz yemiyor alamadık demiyor kıvırıyor

Bir söz var tam senini durumun içi uygun ama yazarsam ceza yerim bu nedenle ima ederek yazacağım,

"sen nasıl bir y...şaksın böyle ya."

Fikooooo atma fikooooooooo

sasirmamak lazim,en istikrarli yabanci kadro bu tinercilerde..4-5 tane yabanci alabilirler,cogunun sözlesmesi bitti zaten..

Atiba ve Motta dışında bir Almeida vardı ellerinde. Almeida gitti. Nornal.

Bu adama gaz verenler var orasi kesin. Normalde mantikli bir adamdi ama doldurusa geliyor surekli olarak. Besiktas o geldiginden beri cok eziklendi tabi normaldir.

$

11 Milyon Euro ve 4-5 transfer diyor.

Bir de artık direk kalite katacak isimler diyordu.

2 Milyon Euro'ya kaliteli isim var da haberimiz mi yok bizim acaba.

Tinercilerin başkanı tineri fazla kaçırmış heralde. Yabancı sınırını getirtmek için bi tarafını yırtmıştı bu ezik, şimdi de yabancı ağırlıklı falan diyor....

Yabancı sınırı 5 olsun diye direttiniz, sonra ''Yabancı ağırlıklı bir transfer politikası izleyeceğiz''..

Harbiden tiner mi çekiyorsunuz, ne yapıyorsunuz siz ya? Neyin kafası bu? :)

yabanci agirlikli derken paralari yok zaten en fazla 2-3 orta sinif yabanci alirlar :)

yurticinde ise en fazla ptt 1. lig oyuncusu alirlar adamlar iflasin esiginde :)

Ucuz yabancılar bulmuştur muhtemelen. Alamayıncada transfer politikamız tamamen yerli olacaktır diye konuşacaktır.

★SⅢ Tapatalk★

Ha transfer yapabilecekler yani, iyiymiş.

Bu fakirler yaz transfer bütçesi 10 Milyon Euro'yu nerden araklamışlar ?

Geri
Üst Alt