- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lütfen ulu baskanimiz Azize Yildirimi kin ve nefret icerikli mesajlarimizdan ayri tutalim, saygilar.Şahsen benim FB'ye sempatimi artıracak açıklama mümkün gibi gözükmüyor.
Bir gün Aziz Yıldırım ve şürekasını ihraç edip lanetlerlerse belki 1 tık nefretim azalabilir. Bu da sempati olmaz herhalde.
Genel olarak fb nin daha cok seyircisi ,bjk nin baskan ve yoneticileri antipatik . matkap kendisi acisindan dogru bir strateji izliyor ,bjk nin su son 2 senesini inceleyen zanneder ki fb ile bizim dengimiz . aslinda buna yaklastiklari bir donem olmus , 1992 ye dek
Ama devamini getiremedikleri icin 25 senede 4 , son 20 senede 3 sampiyonlukta kalmislar , biz o 25 senede alinan 4 sampiyonlugu ust uste , fb ile yine biz , o 3 sampiyonlugu pesi sira 4 sezonda almis klupleriz
Fakat matkap fikonun amaci algida esitlik yaratmak . fakat mizaci geregi bunu profesyonelce yapamiyor , goze batiyor
bjk cok saglam temeller atar da , bu sene kacirsa bile her sene tehdit olacak bir takim haline gelirse o zaman fb ye sempatim artmaz da "kim sampiyon ya da basarili olsun" kiyaslamamda degisiklikler olabilir
bugun katiyen fb nin cikis yapip sampiyonluklari esitlemesini istemem , sampiyon olamayabiliriz , bu durumda basaksehir , o da olmuyorsa bjk olmasi "daha az zararlidir"
fb daha buyuk borc bataginda ve CL den 1-2 sezon daha uzak kalirlarsa cok yavan bir kadroya talim edecekler , bjk guclense bile katiyen ne seyirci popularitesi , ne avrupa basarilari ne de sampiyonluk sayilari bu 2 klube yetisebilir