Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kibirbahceye ihtiyacimiz yok bizim rakibimiz fc barcelonaFenere her zaman hafiften sempati beslemisimdir. Unutmayalım ki fener olmadan Galatasaray, Galatasaray olmadan da fb olmaz.

Ulan yoksa bu oylama gizlice Forumun referandum oylamasi mi??
Hayir. Fenere karsi sempati duydugum hic bir nokta yok ama bu adamlari en azindan rakip olarak görüyoruz. Ve bu adamlar 10 yilda bir sampiyon olan Besitkaslilar gibi kafayi siyirmiyor.
Gecen sezon kim sampiyon olsun denildiginde tam bu neden yüzünden Besiktas olmasin diyordum ben burada. Adamlarin tabiri caizse bir sampiyonlukla götleri kalkti. Akil var mantik var, Türkiyenin en büyük kulübüyüz demek icin ancak gerizekali olmak gerekir zaten. Senin hem Fener den hem de bilhassa bizden kat kat daha az basarin varken sen nasil Türkiye'nin en büyük takimi oluyorsun?
Kendilerini dev aynasinda görmeleri falan her yönüyle acayip itici bir kulüp kücük sikeci Besiktas. Gecen sezon durmadan hakemleri elestiren Fiko bu sezon hakemlerin sayesinde aldigi puanlari göz önünde bulundurunca onlar da bizim insanimiz gibi salak salak cümleler kuracak hallere düsmüstür. Iktidar yalakasi olmasini falan gectim bir de bu gerizekali adami iyi baskan diye övüp duran Galatasaraylilar var ya en dip nokta da o konudur. Allahin gerizekalisi basimiza iyi baskan cikti bir de.
Fiko gibi bir yavsak baskanimiz olacagina Dursun gibi yalanci ve sümsük bir baskanimiz olsun 100 kat daha iyi. Unutmadan forumda bayagi bir Sekiztas sempatizani var dolasan, onlarin da tez kellesi alinmali bence.