- 27 Ocak 2010
- 59.349
- 30.948
- 3.523
Son 9 senede Fb'nin de 2 şampiyonluğu var,Bjk'nin de.Son 30 seneye vurursak da Fb 8,Bjk 7.Şampiyon olma aralığı anlamında bir farkları yok pek.Fbliler daha az abartıyor sadece şampiyonluklarını.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son 9 senede Fb'nin de 2 şampiyonluğu var,Bjk'nin de.Son 30 seneye vurursak da Fb 8,Bjk 7.Şampiyon olma aralığı anlamında bir farkları yok pek.Fbliler daha az abartıyor sadece şampiyonluklarını.![]()
hakan delikanli olabilir mi acaba? Mahkemesi ne zaman kuruluyor?
fb ye sempati nedir? bazıları fb forması ile uyuyor.
Kaça aldın renkdaş, kampanya vs var mi?evet mirket orman konuştuktan sonra hemen koşa koşa kuş sıtora gidip çubuklu forma aldım.
155tl murat kardeşim. kampanya gibi işlere bulaşıp karı düşürmemeye çalışıyorum. yeni kılabımın cirosu düşmesin. ayrıca şunu da duyurmak isterim ki, aziz başkanımın 1 milyon üye projesine destek için ben de üye oldum. inşallah bütün renkdaşlarım da benim gibi fenerbahçemize destek olur, allah mirket başkanımdan razı olsun.Kaça aldın renkdaş, kampanya vs var mi?
Bu vesileyle ben de benim oglana bir fan försi formasi alayim. Keşke bütün fener sevdalıları senin benim gibi olsa renkdasım.155tl murat kardeşim. kampanya gibi işlere bulaşıp karı düşürmemeye çalışıyorum. yeni kılabımın cirosu düşmesin. ayrıca şunu da duyurmak isterim ki, aziz başkanımın 1 milyon üye projesine destek için ben de üye oldum. inşallah bütün renkdaşlarım da benim gibi fenerbahçemize destek olur, allah mirket başkanımdan razı olsun.
forma yetmez sümkürmeyi de ögretmelisinBu vesileyle ben de benim oglana bir fan försi formasi alayim. Keşke bütün fener sevdalıları senin benim gibi olsa renkdasım.
Sarı lacivert ile.
Bu ara 4lü çekmeyi öğretiyorum.forma yetmez sümkürmeyi de ögretmelisin
renktasi bu özverili egitimi icin hep beraber :005::005::005:Bu ara 4lü çekmeyi öğretiyorum.