Fikret'in Açıklamalarından Sonra FB'ye Sempatiniz Arttı mı?

Fikret'in Açıklamalarından Sonra FB'ye Sempatiniz Arttı mı?

• Kullanılan toplam oy
    55
Son 9 senede Fb'nin de 2 şampiyonluğu var,Bjk'nin de.Son 30 seneye vurursak da Fb 8,Bjk 7.Şampiyon olma aralığı anlamında bir farkları yok pek.Fbliler daha az abartıyor sadece şampiyonluklarını. :D
C2OhJkXXEAMNqn_.jpg

Son 9 senede Fb'nin de 2 şampiyonluğu var,Bjk'nin de.Son 30 seneye vurursak da Fb 8,Bjk 7.Şampiyon olma aralığı anlamında bir farkları yok pek.Fbliler daha az abartıyor sadece şampiyonluklarını. :D

Iste Besiktaslilar kadar görgüsüz degiller. Besiktas da görgüsüzlük genlerine islemis.

Hayir tabiki

Biz sergen miyiz,feneri desteklemeyen top olsun diyor adam zaten top yolunu yapiyor

evet mirket orman konuştuktan sonra hemen koşa koşa kuş sıtora gidip çubuklu forma aldım.

Kaça aldın renkdaş, kampanya vs var mi?
155tl murat kardeşim. kampanya gibi işlere bulaşıp karı düşürmemeye çalışıyorum. yeni kılabımın cirosu düşmesin. ayrıca şunu da duyurmak isterim ki, aziz başkanımın 1 milyon üye projesine destek için ben de üye oldum. inşallah bütün renkdaşlarım da benim gibi fenerbahçemize destek olur, allah mirket başkanımdan razı olsun.

155tl murat kardeşim. kampanya gibi işlere bulaşıp karı düşürmemeye çalışıyorum. yeni kılabımın cirosu düşmesin. ayrıca şunu da duyurmak isterim ki, aziz başkanımın 1 milyon üye projesine destek için ben de üye oldum. inşallah bütün renkdaşlarım da benim gibi fenerbahçemize destek olur, allah mirket başkanımdan razı olsun.
Bu vesileyle ben de benim oglana bir fan försi formasi alayim. Keşke bütün fener sevdalıları senin benim gibi olsa renkdasım.

Sarı lacivert ile.

Beşiktaş'ı adam yerine koymak lazım öncelikle bi.

İkisindende ölümüne nefret ediyorum moruk ve bu degişmeyecek hiçbir zaman. Sıkıntılı bir soru bu arada.

Geri
Üst Alt