Fikstür Değerlendirmesi!

Cevap: Fikstür değerlendirmesi ve küme düşme hattı!

Fener'i yenemeyiz yani öyle mi diyosun.Valla yazdıkların birbiriyle çelişiyor.Hem fenerin bu futbolu diyosun hem de yenemeyiz feneri diyosun :yikes:

hepimizin bildiği gibi fener en kötü zamanlarında bizi hep bir şekilde yeniyo, acı ama durum böyle..hele ki ilk maçtaki aciz oyunumuzdan sonra 3 puan için pek ümitli değilim..

boşver,

kasımlar onların olsun mayıslar bizimMM !!!

Bu takım Trabzon'a kesinlikle yenilmez.Oraya bir veya üç puan daha ekle bence

Trabzonspor'dan tabiki çok daha iyiyiz ama mutlaka bir mağlubiyet alırız bu seride diye düşündüm kime veriyim dedim Trabzonspor'da karar kıldım,şans...

hepimizin bildiği gibi fener en kötü zamanlarında bizi hep bir şekilde yeniyo, acı ama durum böyle..hele ki ilk maçtaki aciz oyunumuzdan sonra 3 puan için pek ümitli değilim..

boşver,

kasımlar onların olsun mayıslar bizimMM !!!

Ocaklar da bizim , Subatlarda bizim , Martlarda bizim , Nisanlar herkesin , Mayıs yine bizim....

Alırız Merak etme ;)

Ocaklar da bizim , Subatlarda bizim , Martlarda bizim , Nisanlar herkesin , Mayıs yine bizim....

Alırız Merak etme ;)

Nisan ??

Fener maçı mı var nisanda ?

Valla ben rahatım açıkçası, takım tatmin edici oynuyor, fener yense bile bizi korkum yok..

Mayıs, Kupa, ŞampiyonLuk BizimMdir !!

Son zamanlarda derbilerde ev sahibi takım her zaman favoridir gecen sezon kırılma anlarında golleri atsaydık 0-0 biten derbi rahat 3-5 olurdu. O yuzden bu sene özelliklede sakatların full gecmiş haliyle birlikte En rahat derbi galibiyetini bekliyorum

Son zamanlarda derbilerde ev sahibi takım her zaman favoridir gecen sezon kırılma anlarında golleri atsaydık 0-0 biten derbi rahat 3-5 olurdu. O yuzden bu sene özelliklede sakatların full gecmiş haliyle birlikte En rahat derbi galibiyetini bekliyorum

hatırlıyorumda, kadıköydeki maç içinde baya bi insan tarihi fark bekliyodu..

kanımca ucuz yırttık :D

ama çok şey beklemeyek bu sefer..

Fixtür hesabı yapmak için henüz erken. Şimdi önümüzdeki maçları kazanmalıyız. Fener maçından sonra ki bu 4 maç eder oluşacak puan durumu bize fikir verebilir. Fener maçına kadar alacağımız iki beraberlik tüm avantajımızı yitirmemize sebep olur.

geçen seneki derbide kewel o kaçırdığı gollerden birini atsa farka giderdik ama atamadı maalesef.fenerin bize karşı her zaman bi şansı olmuştur ama bu sene sami yende yeneceğiz allahın izniyle...

Trabzonspor'dan tabiki çok daha iyiyiz ama mutlaka bir mağlubiyet alırız bu seride diye düşündüm kime veriyim dedim Trabzonspor'da karar kıldım,şans...

Benim en rahat olduğum maç Trabzon maçı.Sen de rahat ol ve 2 hafta sonra alacağımız galibiyeti düşün :D.Ek olarak ben de artık kolay kolay yenileceğimizi düşünmüyorum

nedense ASY'deki fener maçlarında rahat gol bulamıyoruz.. ama bi trabzon bi manisa deplasmanlarında puan kaybederız bence kalan önemli maçları ASY'de oynuyoruz bi şekilde geçeriz.

Önümüzdeki hafta fener Gençler deplasmanında takılırsa bu hesaplara pek gerek kalmaz, dağılırlar..

Nisan ??

Fener maçı mı var nisanda ?

Valla ben rahatım açıkçası, takım tatmin edici oynuyor, fener yense bile bizi korkum yok..

Mayıs, Kupa, ŞampiyonLuk BizimMdir !!

:) Martlar bizim , Nisanlar herkesindir dedim. Fener maçı Martta.

Fenerbahçe derbisini saha dışı etkenlerden ötürü kaybediyoruz. Özellikle medyanın derbiyi aşırı derecede abartması ve rakip takım taraftarlarının, futbolcularının saha içinde yaptıkları provakatif ve rencide edici hareketleriyle motivasyonumuz sıfıra iniyor. Dolayısıyla maça 1-0 geriden başlıyoruz.

hatırlıyorumda, kadıköydeki maç içinde baya bi insan tarihi fark bekliyodu..

kanımca ucuz yırttık :D

ama çok şey beklemeyek bu sefer..

Biz inönüde bilmem kac senede 1 galibiyet almısız kadıkoyde tarihi fark bekleyenler hayalcidir beni baglamaz ben gözümle gördügümü diyorum.

Deplasmanda Derbi fakiriyiz en son hasan kabzeli galibiyetimizi hatırlıyorum söyle adam gibi trabzon deplasmanından bile galibiyetle gelemiyoruz son zamanlarda ama icerde işler farklı fenere karsı bi talihsizlik var 3-5 olacak mac ya 1-0 bitiyor ya 0-0

nedense ASY'deki fenev maçlarında rahat gol bulamıyoruz.. ama bi trabzon bi manisa deplasmanlarında puan kaybederız bence kalan önemli maçları ASY'de oynuyoruz bi şekilde geçeriz.

Eskişehirspor - Galatasaray ------------1

Galatasaray - Ankaragücü--------------3

Trabzonspor - Galatasaray-------------1

Galatasaray - Fenerbahçe--------------3

Sivasspor - Galatasaray----------------3

Galatasaray - Diyarbakırspor------------3

Manisaspor - Galatasaray---------------1

Galatasaray - Bursaspor-----------------3

İstanbul BŞB - Galatasaray---------------1

Galatasaray - Antalyaspor----------------3

Gençlerbirliği – Galatasaray----------------1

En Kötüsünden düşünürsek 23 puan bizi sampiyon yaparmı? bence yapar

Katılıyorum o yuzden bence en kötü 23 puan cıkarırız kalan maclardan

Önümüzdeki hafta fener Gençler deplasmanında takılırsa bu hesaplara pek gerek kalmaz, dağılırlar..

Dün izlediğim Gençler'in bugün izlediğim Fener'e yenilmesi mucize olur zaten.Fener'in kadrosu Alex olmayınca hakikaten çöplük gibi oluyor.Fener'in şu kadrosu geriye düştüğü bir maçı kolay kolay çeviremez.Fener'in şu kadrosuyla yapabileceği en iyi şey bir gol atıp 10 kişiyle üstüne yatmak olabilir

Cevap: Fikstür Değerlendirmesi!

toplam alacağımız puanı boşverin bursa ve febe maçlarını kaybetmezsek çok büyük ihtimal şampiyonuz eğer galip gelirsek konuşmaya gerek yok

Son 4 maçımızın 3'ü İstanbul'da önemli olan şu önümüzdeki 5 maçı lider olarak atlatırsak

%90 şampiyon oluruz.

Mutlaka kendi evimizde hiç puan kaybı yapmamak lazım. Eğer yapacaksak ta max. 2 puan bırakmalıyız. Eskişehir , Trabzon ve Manisa deplasmanları çok zor geçecek. Ama 25 puan çok rahat alırız bu fikstürden.

Geri
Üst Alt