Fikstür Değerlendirmesi!

Cevap: Fikstür Değerlendirmesi!

polyanıcılık skora aldanmakdan iyidir.sen fikstür felan hikaye bursayı gözünde çok büyütüyosun hepsi bu;)tamam 3 maçda 7 puan alırsak elbette önde olan onlar olacak ama samiyene 3 maç sonra degil 6 maç sonra gelecekler.benim düşüncem biz 3 maçdan 7 puanlar çıkarsak bursa samiyene en fazla 2 puan önümüzde gelir.he evet gerçek hayatta yaşıyoruz sadece fm de bursayı şampiyon yaparsın reelde degil kapişşşş;);)

Ulan iso beni bursacı yapıcaksın Seytan diyoki bursa sampiyon olsun bende seni sabaha kadar neyse:D İzlicez görücez hadi bakalım

Rütbeniz sükunetinizi ve sağduyunuzu, böyle konular için birbirinizi kırmamanız gerektiğini söyler.

Lütfen, gereksiz tartışmalara girmeyin.

- - -

Şampiyon Bursa deyip geçelim. :p:D

Yok abi ne tartısması tartısacak olsam bi mahallle assagımda oturuo gider kafa göz dalarım:D fikirlerimiz catısıyor sadece olay bu ben bursanın kucumsenmesinin yanlıs oldugunu düşünüyorum ve herkesin kafasında anadoludan sampiyon nasıl olsa yapmazlar bunlar bi yerde takılır biz yada fener olur mantıgını anlamıs degilim trabzon nasıl oldu?

polyanıcılık skora aldanmakdan iyidir.sen fikstür felan hikaye bursayı gözünde çok büyütüyosun hepsi bu;)tamam 3 maçda 7 puan alırsak elbette önde olan onlar olacak ama samiyene 3 maç sonra degil 6 maç sonra gelecekler.benim düşüncem biz 3 maçdan 7 puanlar çıkarsak bursa samiyene en fazla 2 puan önümüzde gelir.he evet gerçek hayatta yaşıyoruz sadece fm de bursayı şampiyon yaparsın reelde degil kapişşşş;);)

Kimsenin Bursa'yı büyütüğü yok da sen kendini dev aynasında görüyorsun sanırım.

Evinde oynayacakları maçların hepsini alırlar. Ankaraspor ve Diyarbakır maçlarının da 3-0 lehlerine tescil edileceğini düşünürsek deplasman maçları hariç, 18 puan toplayacaklarını tahmin ediyorum. Son haftaya şampiyonluk iddiasıyla girerlerse zaten Beşiktaş'ı sahadan silerler. Bizim maç hariç deplasman maçları da pek öyle aman aman deplasmanlar değil. Belediyeden 1 puan alsalar, Gençler deplasmanında, Ankaragücü taraftarının desteğiyle kendi evlerinde oynar gibi oynayacaklar.

Rijkaard bu 3 maçtan 4 puan çıkarırsa başarı sayılmalı.

Son hafta Bursaspor - Beşiktaş derbisi var.Beşiktaş,Bursaspor'u yenip bu sefer de şampiyonluklarını engellerse,Bursa'da neler olabileceğini tahmin etmek güç değil...:o:D

Ulan iso beni bursacı yapıcaksın Seytan diyoki bursa sampiyon olsun bende seni sabaha kadar neyse:D İzlicez görücez hadi bakalım

sen bursacı olmuşsun olum zaten benim içimdeki şeytanda bursa şampiyon olamazsa senle ilgili fanteziler kuruyorda neyse dedigin gibi izleyip görecez;)

Çok büyütüyosunuz . Geçen sene Sivas bu sene Bursa. Her sene çıkyo işte bitane. İlerde mutlaka çıkar şampiyon (Anadolu'dan) Ama şimdi değil! Yani tabiki garantisi yok. Ama Bursa'da hayal ediyo. Tamam iyi oynuyolar falan ama bırakında onlar telaşlansın! Amma büyüttünüz beaa

Son hafta Bursaspor - Beşiktaş derbisi var.Beşiktaş,Bursaspor'u yenip bu sefer de şampiyonluklarını engellerse,Bursa'da neler olabileceğini tahmin etmek güç değil...:o:D

Beşiktaş Bursa'yı Bursa'da yenemez. Hele şampiyon olma ihtimalleri varsa.

Kimsenin Bursa'yı büyütüğü yok da sen kendini dev aynasında görüyorsun sanırım.

Evinde oynayacakları maçların hepsini alırlar. Ankaraspor ve Diyarbakır maçlarının da 3-0 lehlerine tescil edileceğini düşünürsek deplasman maçları hariç, 18 puan toplayacaklarını tahmin ediyorum. Son haftaya şampiyonluk iddiasıyla girerlerse zaten Beşiktaş'ı sahadan silerler. Bizim maç hariç deplasman maçları da pek öyle aman aman deplasmanlar değil. Belediyeden 1 puan alsalar, Gençler deplasmanında, Ankaragücü taraftarının desteğiyle kendi evlerinde oynar gibi oynayacaklar.

kimsenin bursayı gözünde büyüttügü yok diyosun herkesin ne düşündügünü biliyomusun?;)

Ohoo Bursa'nın da daha Kayseri'si var, Beşiktaş'ı var, Galatasaray'ı var, Antep'i var, Gençlerbirliği deplasmanı var, Belediye deplasmanı var...Varoğlu var yanii...Neyse zaten bekleyip göreceğiz neler olacağını ama şampiyon olmaları imkansız bence..Sadece önümüzdeki 2 maçları kolay. Geri kalan tüm maçlarda oldukça zorlanacaklar..

Herşey olabilir.Emin olmamak lazım ama Beşiktaş öne geçerse maç tamamlanamaz demek istedin herhalde...:)

O çok ayrı. Maç tamamlanmaz tamamlansa sağ çıkamazlar :) Ama Bursa'nın şampiyonluğu son maça kalsa ve Beşiktaşı yenince şampiyon olcak olsa parçalar Beşiktaş'ı ;)

Bana bursa şampiyon olacak gibi geliyor, şahsen uzun vadede bursaya bastım..

Bana bursa şampiyon olacak gibi geliyor, şahsen uzun vadede bursaya bastım..

Renkdaş, burası Türkiye ingiltere değil ki. bak ingilterede olsan gidip west hama bile bas ama türkiyede ya Galatasaraya ya da fnre basacaksın:D zannedersem iddaya basmadan önce bir büyük içip de bayiiye gittin:asd:

Bursa şu anda 5 puan önümüzde ve önlerindeki 4 maçın 3 tanesi içeride. Manisa, Denizli, Antalya ve İBB deplasmanı. Ben buradan 12 puan alacaklarını düşünüyorum.

Belki Gençlerbirliği deplasmanında takılırlar.

Bursa şu anda 5 puan önümüzde ve önlerindeki 4 maçın 3 tanesi içeride. Manisa, Denizli, Antalya ve İBB deplasmanı. Ben buradan 12 puan alacaklarını düşünüyorum.

Belki Gençlerbirliği deplasmanında takılırlar.

Şu an 5 degil, bugün gelecek kararla 2 puan önümüzde. Eger Ank. maçını sayarsan onların ozaman maç FAZLASIYLA 5 puan önde demen gerekir. Bursa patlar yakında....

Geri
Üst Alt