Fikstür Tuhaflığı (Rezilliği)

Bunun neresi saçma ? Adam çok doğru yere parmak basmış.
Geçen gün benimde dikkatimi çekdi öyle bakim dedim mackolikde son 3-4 hafta hariç hep adamlardan ya önce oynamıs ya aynı gün.

Salı günü maç yaptık mesela bu maçı niye biz cumartesi oynuyoruz ?
Fener niye cumartesi oynamayıpda pazar oynuyor ? Onlar mı salı günü maça çıkdı sanki ?

Arkadaşım bu işler hep planlı programlı diyoruz sana 2 yıldır bu GS ın üzerine oynanıyor diye...

Böyle bir fikstür tesadüf mü sence ?

Boşver kardeşim. Anlayan anladı zaten. Anlamak istemeyenler kendi bilir.

Ayrıca ben bu mesajı kalkıp konu açsam da yazsam desinlerki ortalığı karıştırıyor. Yahu zaten konu başlığı ne ?
Ne demeliydim. " TFF bizi kayırıyor. Muhteşem bir fikstür yapmış. " mı.
Hayır bana tepkiye bakınca sanırsın ben bu mesajı "Flaş flaş flaş TFF bize kazık atıı. Fikstür kazığı" son dakika başlığı açıp altına yazmışım.
Ne zamandır var olan bir başlığın altına , başlığa destek vermek amacıyla yazılmış bir mesaj.

Biz Cuma oynamayalım da Fenerbahçe neden inatla Pazar oynuyor onu anlamadım. Cuma'ya verin oynasınlar bütün hafta yatıyorlar zaten.

sen niye karısıyonki birader :red::red::red::red:
yok benimkisi karışma değil colordas

ben uzun süredir forumdayım dikkatimi çekiyor ahmet abi küçük bir olayda hemen üyeliğimi silin felan diyor biz onu seviyoruz böyle yapmasın yani o demek istiyorum

Bende Şampiyonlar Ligi dolayısıyla en çok Cuma maçı bize veriliyor diye düşünüyorum.

Konu biraz gereksiz gibi fakat TFF'nin sürekli aleyhimize işleyen bir mekanizma olduğunu da unutmayalım.

Geri
Üst Alt