Fikstürümüz Belli Oldu!

Fener'in ilk 4 deplasmanı zor gelmiş güzel.Bir de Trabzon Kadıköy'de sürpriz puan alırsa Fb iyi başlamamış olur ve gerisi gelir inş.

f9be9147549.png
Trabzon iddiali oldugu zamanlarda hep fenere karsi dökülüyor. Ilk haftalarda oynamalari bu acidan daha iyi.

bizim son altı hafta sıkıntılı

fenerin ilk altı hafta sıkıntılı

Her yıl söylerim bu dönemde. Ligde 75 puanla şampiyonsun. 75 Puan içinde 34 maçta 25 galibiyet demek. Bunların 17 tanesini içerde oynucaz. İçerde yine hayvani şekilde 17'de 17 yaparsak 8 deplasman kazanmak kolay

Taha nın açtığı başlıkta derbi maçının 6. Hafta olacağını söylemiştim tutmuş :)

Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak’a güveniyorum

Onlar varsa sampiyonluk ta var

Beklediğimiz ve yazılan kadro kurulursa bu sene iç saha dış saha farketmez koyar geçeriz.

Her yıl söylerim bu dönemde. Ligde 75 puanla şampiyonsun. 75 Puan içinde 34 maçta 25 galibiyet demek. Bunların 17 tanesini içerde oynucaz. İçerde yine hayvani şekilde 17'de 17 yaparsak 8 deplasman kazanmak kolay

Ligin ilk yarisinda deplasmanda

Denizlispor (D) 3
Kayserispor (D) 3
Malatyaspor (D) 1
Gençlerbirliği (D) 1
Beşiktaş (D) 0
Gazişehir (D) 3
Trabzonspor (D) 0
Göztepe (D) 1

ikinci devre kasimpasa ve ankaragücünden 6

kalan puanlari da bir sekilde aliriz herhalde.gencler veya göztepeyi deplasmanda gecersek tamam zaten ilk devreden bu is hallolur

Trabzon maçında işi bitirmemiz lazım. O deplasmanlarda yine kanser oluruz

Trabzon maçında işi bitirmemiz lazım. O deplasmanlarda yine kanser oluruz
Bizimkiler deplasmanlarda is ciddiye binmeyince oynamiyor. Bu acidan fena olmadi. Ic sahada zaten her türlü motivasyonumuz cok yüksek. 5-6 oyuncu birden cezali olup komple orta saha yok olmazsa bu kez 4 beraberlik falan olmaz ic sahada.

şöyle bir bakınca bütün deplasmanlarda mağlup oluruz gibi görünüyor ;D

Bence ilk 3 hafta zor. Eger transferler yetisirse kolay olur ama yine Eylul'e filan kalirsak Konya Kayseri maclari zor olur. Bir de artik 4'de 4, 5'de 5 istiyorum.

Ilk yarıda puan farkı yapma fikstürü bu..
Millet son 4 haftaya takılmış ama ilk yarının son 4 haftasıyla 2.yarının ilk haftası toplam 5 haftanın 4 tanesinde içeride oynayacağız..
Fenerbahçe ise aynı 5 haftanın 4 tanesinde deplasman yapacak içeride oynayacağı tek mac beşiktaş ile...
Bu 5 haftada 5 te 5 yaparsak sadece bu 5 haftada en az 5 puan fark yaparız.

Geri
Üst Alt