Fikstürümüz Belli Oldu

Ekimde virüs kırıliyor mu 4 gun icin mi kaciriyoruz seyircili maci. Bu ulkede dogru durust bir is olmaz mi lan. Yonetim adam olsa bunu kabul etmez ama daha transfer yapmayi beceremiyor bu kabiliyetsizler

başak ve fb ile erken oynamamız bi açıdan iyi,ilerde uefa grupların kalırsak,perşembe akşamı maç yapıcaz,pazar derbi olursa puan kaybı muhtemel.

Fikstürde biz Hatayspor'u, Fb Başak'ı, Bjk Gençler'i, Ts Göztepe'yi, Başakşehir de Antep'i takip ediyor

Biz transferleri tamamlamadan fenerle oynatmak istemiş FFF.

Ben fikstürü beğendim tüm zorlu deplasmanlar ilk yarı ikinci yarı hepsi bize gelecek...
Çok büyük avantaj yeter ki ilk yarı yeterince puan toplayalım...

Ezikbahçe ile derbi seyircili oynanmalı yok öle seyircisiz felan ayagı eger tff illa seyircisiz dicekse ikinci yarıda kadıköydeki maçta seyircisiz olmalı

İlk yarı baya kritik deplasman var. Oralardan minimum hasarla çıkarsak fikstürü avantajımıza çeviririz. Seyircili/seyircisiz tartışması bence gereksiz. Mevcut ortamda 2021'e kadar seyirci almazlar bence. Alacak olsalar da katılım beklenenin çok altında olur.

@Hayri Cund Nasıl harita?

EgXy4XBUcAA8GP1

Herşeyin hayırlısı, ne derler bilirsiniz "siz plan yaparsınız, Allah yukarıdan size güler"

Geri
Üst Alt