Fikstürümüz Belli Oldu

herkese kötü yaw bu düzenek
dua edelim de ilk yarı fazla tutmayalım
ocakta illa ki 2 tane nokta Tr. ile yine 2. yarı uçuşa geçeriz ✈

UEFA gruplarına kalırsak 18. hafta civarı vefat ederiz gibime geliyor. Bir yandan da UEFA'da ilerlemizi istiyorum puanımız aşırı düştü.

Fatih hoca 4-4-2 ve bilindik oyununa dönsün, şikerte şikerte gideriz. Takım bir halt olmadığı sürece taraftarın da bir yere kadar idare ettiğini geçen 2 yılda tarihin en rezil Fenerlerine karşı oynadığımız 2 Sami Yen maçıyla gösterdik zaten.

UEFA gruplarına kalırsak 18. hafta civarı vefat ederiz gibime geliyor. Bir yandan da UEFA'da ilerlemizi istiyorum puanımız aşırı düştü.

uefada rotasyon yapılırsa ben de isterim en azından genç fln izleriz extradan maç olur ama aslar oynarsa dediğin gibi takım kısa sürede ölür.

Fikstur daha ilk yaridan tamam mi devam mi fiksture. Muslera yokken Erzurum
Sivas
Rize maclarindan puansiz donebiliriz. Badak fener maci puansiz olma ihtimali var.
Zaten transfer olmazsa 10. haftada yaristan kopariz

Abdurrahim Albayrak Gstv de bunu demiş

''Ben federasyonun ikinci haftada seyircili oynanmasına karar vereceğini ve böyle bir kararın beklendiğini söylemek istiyorum ''

Bakıyorum da hep olumlu bakmışsınız olaylara.
Milli arası bize ne zaman iyi geldi ki bu sezon iyi gelsin?
Kaç tane sakat verdik milli maçlarda.
Daha geçen sezon defansın belkemiği dev gibi stoperimizden olduk.

Febe toplama takım da, biz daha toplanamadık bile.
Toplama takım zaten ilk 3 hafta dağılmaz.

Oradan Cüneyti'de yolladılar mı al sana mis gibi beraberlik.

Fikstür'ün hava şartları ile bir avantajı olabilir, mesela kışın Sivas'a gitmezsin bu bir avantaj olabilir.

Yoksa avantajlı fikstür diye birşey yok. İlla bir birinle oynayacaksın, ha sonra ha önce.
Maç maç bakmak lazım her şeye.

Gscimbom mobil

bekliyordum böyle bişey.şikeciliklerini yine konuşturup galatasaray fenerbahçe maçını seyircisiz oynatmak için ilk 3 haftaya koydular. bu sene feneri şampiyon yapmak için ellerinden geleni yapacaklar

Geri
Üst Alt