Fildişi Sahili 0-0 Portekiz | 15 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Fildişi Sahili 0-0 Portekiz | 15 Haziran | Devre Arası | TRT 1

Saha içinde herkes kötü. Ama Ronaldo topu aldığında güven veriyor. Çok dinç.

Zaten onun şutundan başka pozisyon yoktu ilk yarıda. Messi ise tamamen vasattı hem fizik hem oyun olarak.

Ronaldo dediğim gibi çok dinç görünüyor.

Ronaldo ile Messi aynı takımda oynasa nasıl olur çok merak ediyorum :)

Ne yaptı yahu ? O beğenilmeyen Messi ne kadar sorumluluk aldı Ronaldo hiçbirşey yapmıyor açıkçası... Portekizde doğru düzgün oynayan bir Fabio var zaten başka adam yok.

Zaten onun şutundan başka pozisyon yoktu ilk yarıda. Messi ise tamamen vasattı hem fizik hem oyun olarak.

Messi mi vasattı ? Objektif olun yahu biraz... Arjantin'de top oynayan tek adam mı vasattı yuh yani.

Di Maria sadece solda oynamıyor. Ortada ve sağ kanatta oynuyor. Benfica'nın sol açığı Di Maria veya Coentrao demek yanlış olur yani.

Anladım çok maçlarını izlemedim Uefa'da Di Maria soldaydı ondan dedim ;)

Messi vasat mıydı ? Bodozlama gülmem lazım bi dakika alsfamfjkadgnladgkg :asd: :asd:

Adam kaç kere yardırdı be izlemediniz mi maçı. Sadece biraz şanssızdı o kadar. Nijeryalıların Messi ' ye hayvan gibi girmeleri de cabası ayrıca . .

Ronaldo ile Messi aynı takımda oynasa nasıl olur çok merak ediyorum :)

Messi Barça'da sağ kanat oynuyor.

Sıkıntılı bölgeleri sol kanat yada sol forvet (LWF) diyebiliriz.

Bir Henry oynuyor bir Pedro ama yetersiz kalıyorlar. O bölgede Ronaldo'nun oynadığını düşünelim.

Bence Barcelona 1.sınıf takımlara bile kolayca fark atabilir o zaman ve uzun süre CL Şampiyonu olabilir.

Bu Dindane Keita'yı kesmiş ya, ben bu adamı çok rahat keserim. :) Adamın topla alakası yok. Hayatında ilk defa top görmüş gibi.

Ronaldonun oynadığı bile belli değil

Messi ise kaleciyi yıldız yaptı

Kaleci vasat olsa Messi 2-3 atabilirdi

Bakalım 45 dakika daha var

Messi-vasat,Nijerya maçında Messi-vasat

Oha denir buna :o

Kalouyla Dindaneyi çıkarıp drogbayla KEİTAyı alırsa oyunun KADERi değişebilir...

Messi Barça'da sağ kanat oynuyor.

Sıkıntılı bölgeleri sol kanat yada sol forvet (LWF) diyebiliriz.

Bir Henry oynuyor bir Pedro ama yetersiz kalıyorlar. O bölgede Ronaldo'nun oynadığını düşünelim.

Bence Barcelona 1.sınıf takımlara bile kolayca fark atabilir o zaman ve uzun süre CL Şampiyonu olabilir.

Halam-bıyık muhabbeti

Keita'nın bu takımda olmaması gülünç.

Ne yaptı yahu ? O beğenilmeyen Messi ne kadar sorumluluk aldı Ronaldo hiçbirşey yapmıyor açıkçası... Portekizde doğru düzgün oynayan bir Fabio var zaten başka adam yok.

Yok ben yanlış maçı izliyorum sanırım . Portekiz Deco ve Ronaldo´nun bireysel çabası ile birşeyler üretmeye çalışıyor Ronaldo´yu fazla buluşturamadılar topla Buluşturdukları zamanda gayet olumlu kullandı topu .

Kalou'da hiç yok sahada..

Keita nasıl oynamaz şaşırıyorum gerçekten.Umarım girer.

çok sıkıcı maç,keita girer maçı alır fildişi ahanada diyom

Messi vasat mıydı ? Bodozlama gülmem lazım bi dakika alsfamfjkadgnladgkg :asd: :asd:

Adam kaç kere yardırdı be izlemediniz mi maçı. Sadece biraz şanssızdı o kadar. Nijeryalıların Messi ' ye hayvan gibi girmeleri de cabası ayrıca . .

Futbol bu. Adam fizik gücünü tabi kullanacak. Ben Ronaldo sadece daha dinç diyorum. Sırf Messi'yi Ronaldo'ya karşı savunmak için yazmayın lütfen. Gülünecek birşey yok :)

Herkesin görüşü farklı. Benim görüşüm; Messi savaşamaz ama Ronaldo savaşır. Ve estetiklik olarak Ronaldo'nun daha iyi olduğunu düşünüyorum. Benim görüşüm bu. Ronaldo Messi'den daha iyi bi oyuncu. Ben maçın bi kısmını izledim. O kısımda da Messi gayet vasattı. Şutu bile yoktu yani.

Yok ben yanlış maçı izliyorum sanırım . Portekiz Deco ve Ronaldo´nun bireysel çabası ile birşeyler üretmeye çalışıyor Ronaldo´yu fazla buluşturamadılar topla Buluşturdukları zamanda gayet olumlu kullandı topu .

Önceki yorumlarını da biliyorum Ronaldo'yu daha çok seviyorsun belli ancak körü körüne bu durum açıkçası... Ronaldo'dan başka çabalayan yok ayrıdır Ronaldo kötü oynuyor ayrıdır tamam mı ? 20 kişi benim dediğimi söylüyor Ronaldo birşey yapmadı ilk yarı bir şuttan başka ! Ne Ronaldo kötü oyuncu diyorum ne de çabalamadı diyorum ilk yarı kötüydü diyorum anladın mı ?

Cevap: Fildişi Sahili 0-0 Portekiz | 15 Haziran | İkinci Yarı | TRT 1

Keita girerken söyleyin de o zaman izleyelim bari :) Maça onu izlemek için hazırlanmıştım :)

Geri
Üst Alt