Filip Kostić, Fenerbahçe'de

beğenmedik sakat diyip yerine Aurier benzeri bir transfer bekliyorum.

Kronik filan değil birakin bok atmayi. Ona kaldiysa icardinin sakatlik gecmisi hic kimsede yok.
Bok attığımız yok kardeş. geçen haftada yazdık, mckenzie'nin fiziksel olarak hazır olmadığını, kostic'inde sakatlık sorunu olduğunu. az araştırın, gidip tribe girmeyin. juve bile direkt oynattığı kostice kapıyı gösterip, kenanı monte etti sola.

Bu adamı niye aldılar şimdi

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herifler eksikleri olmasa da topçu alıyor. bizim 2 tane temel eksiğimiz var ihtiyacımız olan topçuları kaptırıyoruz.

#yönetimistifa

Bek desen değil, kanat desen değil 4’lü de oynayacak adam değil Kostic, 3’lüye döneceklerse mantıklı, onun dışında gereksiz.

Sırbistan 343, Juventus 3-4-3 oynuyor. Frankfurt’ta 3-5-2’nin solu oynuyordu. En son Hamburg’da falan 4’lü oynamış olabilir. Gerçi o takım da çok karışıktı bazen 4-2-3-1 bazen 3-5-2 oynuyordu. Kostic de 4’lü de bazen sağda, bazen solda, 3’lü de solda bazen forvet falan takılıyordu. Barış Alper gibi.

Solbek sol stoper sol kanat ortasaha en az 4 tane adama direk ihtiyaç var

4-5 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla kiralamışlar.Normalde Juventus zorunlu satın alma opsiyonu istiyodu oyuncuyu isteyen kulüplerden..

Bunu bizim istedigimizi kim soyledi

O gece gazeteciler 20 tane isim atti ortaya

Süleyman Rodop: "Bir Galatasaray yöneticisi ile görüştüm. ‘Fenerbahçe Kostic ile anlaştı’ dedim. ‘Sakat oyuncu aldılar hayırlı uğurlu olsun’ dedi."

yav bırakın bu işleri.. gidin adam akıllı transfer yapın rezil etmeyin kendinizi her gün..

Bizim taraftar kadro genişliğini, kadro kalitesi sanıyor. Kostic transferinin Fb için hiçbir anlamı yok. Kronik sakat ve ihtiyacı olmayan oyuncuya minimum senelik 3 milyon euro maaş verecekler.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt