- 17 Ağustos 2009
- 41.749
- 30.138
- 3.448
Bu yüzden futbolcu mezarlığı oldular senelerdir.herifler eksikleri olmasa da topçu alıyor. bizim 2 tane temel eksiğimiz var ihtiyacımız olan topçuları kaptırıyoruz.
#yönetimistifa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yüzden futbolcu mezarlığı oldular senelerdir.herifler eksikleri olmasa da topçu alıyor. bizim 2 tane temel eksiğimiz var ihtiyacımız olan topçuları kaptırıyoruz.
#yönetimistifa
önceden öyleydi de geçen sene mezarlık değillerdi sankiBu yüzden futbolcu mezarlığı oldular senelerdir.
Forumda okumuştur o da. Yoksa nerden bilsinlerSüleyman Rodop: "Bir Galatasaray yöneticisi ile görüştüm. ‘Fenerbahçe Kostic ile anlaştı’ dedim. ‘Sakat oyuncu aldılar hayırlı uğurlu olsun’ dedi."
Becao, Kent, King, Bonucci, Kruniç, Crespo, Zajc, Lincoln, King. Belki daha da vardır.önceden öyleydi de geçen sene mezarlık değillerdi sanki
becao kötü mü o kadar yawBecao, Kent, King, Bonucci, Kruniç, Crespo, Zajc, Lincoln, King. Belki daha da vardır.
Becao, Kent, King, Bonucci, Kruniç, Crespo, Zajc, Lincoln, King. Belki daha da vardır.
3’lü de 2 mevki için elimizde 3 oyuncu var. Barış, Jelert, Jakobs. 2 yeni transfer + en iyi yerlinin olduğu mevkiye 3. Bir yeni transfer gereksiz olacaktı. Ki bu iki transfere se 20’ye yakın para bağladın. Fransadan vs genç bulup getirsen okey.he tamam o zaman
haklısın reyz ben hatamı farkettim sal artık beni3’lü de 2 mevki için elimizde 3 oyuncu var. Barış, Jelert, Jakobs. 2 yeni transfer + en iyi yerlinin olduğu mevkiye 3. Bir yeni transfer gereksiz olacaktı. Ki bu iki transfere se 20’ye yakın para bağladın. Fransadan vs genç bulup getirsen okey.
He 4’lü de sol ön oyuncusu olacaksa da onun için yetersiz, yıllardır 3’lünün kanat oyuncusu.
Ya Osimhen transferi günü adı bizle geçerken Transfermarkt'ta bu adamın profil ana sayfasında kırmızı sakatlıki işareti vardı ve altında tahmini iyileşme şu şu tarih diye yazıyordu gibi hatırlıyorum. Başka oyuncuyla karıştırdığımı zannetmiyorum. Şimdi sakatlık geçmişine bakarsak adam 11 ağustos'ta iyileşmiş.
Bizim ilgilendiğimiz dönemden ekran görüntüsü olan veya tesadüfen ekran görüntüsünün alındığı bir yayın mayının linki olan biri link atsın. Emin olmak istiyorum. Eğer hatırladığım gibiyse TM'ın FB hükmünde hareket ettiğinin tartışmasız delili olur bu...
vardi zaten
ben de öyle hatirliyorum
Nasıl değillerdiönceden öyleydi de geçen sene mezarlık değillerdi sanki