Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ryan Kent harici 12 idi. 13 oldu Kostic ile. Medina ile 14 oluyor.merak ettim - bu adamı Ferdi tarafı için alıp
Ocak ayında gelecek olan 15 M paket gömdükleri Medina neciydi sahada ?
edit: Ek soru : Lan bu adamların kaç yabancısı oldu ????
o akdar az mı ya harbi - ben çok fazla var sanıyordum...Ryan Kent harici 12 idi. 13 oldu Kostic ile. Medina ile 14 oluyor.
Medina orta saha, Fred'e alternatif sanırım öyle yazıyorlardı.
Kimi aldılar ki bizim teklif yaptığımız. Yönetim taraftarı uyutmak için medya aracılığıyla ilgileniyoruz haberleri yaptırdı arka planda kimseye düzgün teklif filan yaptıklarını düşünmüyorum. Dolayısıyla teklif yapmadığın adamdan çalım yemezsin. Bu yönetim çalım yiyecek beceriye bile sahip değil. Herkes topladı adamları biz şans eseri yüzümüze gülen tek fırsat ile ortada kaldık.Adamlar bizi çalım manyağı yaptı bu transfer döneminde resmen
Gönderdiler hepsini. Bir kısmının maaşını verip feshedip gönderdiler, bir kısmının maaşının bir kısmını verip kiralık gönderdiler. Tabi açıklama yok hiç biri için. Misal Pedro için, Luan Peres için bizim Sergio kadar fesih bedeli vermişlerdir, belki daha fazla.o akdar az mı ya harbi - ben çok fazla var sanıyordum...
orası onlara koymaz - üyelik sistemleri sayesinde çok rahat para sokuyorlar zenginlerinden kulübe - 3 4 dk mikrofon veriyorlar senede 1 kere bitiyor iş.Gönderdiler hepsini. Bir kısmının maaşını verip feshedip gönderdiler, bir kısmının maaşının bir kısmını verip kiralık gönderdiler. Tabi açıklama yok hiç biri için. Misal Pedro için, Luan Peres için bizim Sergio kadar fesih bedeli vermişlerdir, belki daha fazla.
Nasıl değillerdi
Bonucci, Becao, Serdar Aziz, Luan Peres, Zajc, Krunic, Cengiz, Kent, King, Serdar Dursun.. Devre arasına kadar Lincoln, Emre Mor, Crespo, Umut Nayır, Samet.. say say bitmez…
Tek motivasyonları bu zaten. Sırf çalım attık diyebilmek için, ihtiyaçları olan olmayan herkese giriyorlar. Yeter ki Galatasaray o futbolcuyla ilgilenmiş olsun.Adamlar bizi çalım manyağı yaptı bu transfer döneminde resmen
Kent son kale. Bir o kaldı. Onla beraber 13 kişiler şuan. Kostic ile 14 oldular işte.orası onlara koymaz - üyelik sistemleri sayesinde çok rahat para sokuyorlar zenginlerinden kulübe - 3 4 dk mikrofon veriyorlar senede 1 kere bitiyor iş.
gerçi fener haberi çıkmıyor ki karşıma göreyim, Crespa Zayj Kent falan filan onların hepsini salladılar he ?
Paralarını verip fesih ettiler yada maaşının büyük kısmını verip başka takımlara gönderdiler tabi bunlar haber olmadı. Mesela Krunic, Kızılyıldız'a gitti 2 sene daha sözleşmesi vardı Fb'den 4-5 milyon adlı yüksek ihtimal ama haber olmadı aynı şekilde Pedro, Peres hep yüksek maaşlı idi tabi Fb olunca haberleri yapılmadı.o akdar az mı ya harbi - ben çok fazla var sanıyordum...