- 30 Mayıs 2017
- 3.449
- 615
- 713
Gelmesin.Yaş ortalaması konusunda rakiplerimizden iyi durumdayız.Böyle transferlerle ortalamayı yükseltmeye gerek yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oraya da 2-3 brezilyalı alalım o vakitİlerde top tutamıyoruz ki değişen birşey olmaz.
Galatasaray oldumuz için renkdaş.olur da tuchel niye gelsin galatasaray'a?
Beşiktaş çok mu gençGelmesin.Yaş ortalaması konusunda rakiplerimizden iyi durumdayız.Böyle transferlerle ortalamayı yükseltmeye gerek yok.
Beşiktaş çok mu genç
O sorunu da koca kafa büyük kaptan Arda Turan çözer..İlerde top tutamıyoruz ki değişen birşey olmaz.
Görünen köy kılavuz istemez rezil olduğunu istemeyerek kabul edinRenktas iste bu yüzden "futboldan en fazla anlayan üye" Oscar dalinda oyumu sana verdim.
Yine yerinde bir tespitte bulunmussun muazzam gercekten tebrik ediyorum. Bu seneki öne cikisin son hiz ile devam ediyor.
Senin gördüğün köy ile benim gördüğüm köylerin aynı olmadığı icin klavuz mlavuz ister mi istemez mi boş işler bunlar. Köyü gördüğünü de düşünmüyorum açıkçası.Görünen köy kılavuz istemez rezil olduğunu istemeyerek kabul edin
Bugün Galatasaray kötüyse bu ikilinin yetersiz ve yersiz olduğu içindir
Bu arada asamoah birinci mevkisi orta sahadır udinesenin en iyisiydi
Ironi yapmanın anlamı yok umrumda değil
Ben bildiğimi okurum
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Futbol konuşmak isteyenle her türlü polemiğe hazırımSenin gördüğün köy ile benim gördüğüm köylerin aynı olmadığı icin klavuz mlavuz ister mi istemez mi boş işler bunlar. Köyü gördüğünü de düşünmüyorum açıkçası.
Geçen haftaya kadar körü körüne savunduğunuz Tudor hocanıza sor önce bakalım bu adamı niye 3.stopermiş gibi düşünüyor geldiğinden beri. Hem etkinliğini düşürüyor hem de orta sahanın gücünü kısıtlıyor.
Bu takımın açık ara en büyük sorunu hiç bir oyun planının hiç bir hücum planının olmaması. Hücum planı konusunda da sorgulanması gereken bir Tudor dur iki de savuna savuna bitiremediğiniz hatta savunmak için yeni yeni argümanlar ürettiğiniz vasatoğlu vasat Belhanda dır. Bana göre aslında vasat bile değil berbat bir adamdır ama senin hatrına vasat dedim.
sent via GSC
Futbol konuşmak isteyenle her türlü polemiğe hazırım
Zaten foruma üye olma sebebim budur
Kişisel saplantılarınızı bırakıp takıma adapte olun
Daha yukarı nasıl çekeriz diye
Sizdeki senaryo belli
Tudor başarılı olsun olmasın umrumda değil belhandada
Lakin bazı gerçeklerde ortada
Bildiğiniz konu varsa buyrun konuşalım en ince detaya kadar
Kimin ne olduğunu zaman gösterirEn son maç konularında taraftarlara laf atıyordun gülücükler eğlenmeler falan.
O zaman da mı futbol konuşma gayen vardı. Burada kişisel saplantıdan bahsetmen komik.
Evet bazı gerçekler bal gibi ortada bu gerçeklerden birisi de Tudor'un bebat ötesi bir teknik direktör olması. Bunu yavaş yavaş kabullenmişsin en azından sanırım.
Diğer bir gerçek ise Belhanda nın kulüp tarihinin en büyük kazıklarından bir tanesi olması. Bakalım bu gerçek ile ne zaman yüzleşeceksiniz.
Benim senaryom falan yok, varsa o da Galatsarayın iyiliğini düşünmem istememdir. Bu yüzden de Tudoru desteklemenin bize hiç birşey katmayacağını tam tersine uçuruma sürükleyeceğini haftalar önce dile getrdim siz romantik romantik takılırken.
sent via GSC
Kimin ne olduğunu zaman gösterir
Bugün ligin iyi iki takımı karşısında aciz duruma düştük
Sezon basında söyledim bugün işler iyi giderken herkes olur destek
Lakin ilk kötü oyunda cephe olacak kişi çok olacak dedim
Bugün başımızda şu kadronun özellikle yeni kurulmuş takımın en iyi hoca bile olsa rezil olmayacağını kimse garanti edemez
Diğer konu ben eğlenmiyormuşum kizdiginizi görüyorum egleniyorum
Kızmayın kardeşim namus meselesi yapmayın takım tutmayı
Sen istediğin kadar yırt basında akil adam olmasın nafile
Üçüncü husus tudorun sonuna kadar şansı hak ettiğini düşünüyorum
Ya bu kadroyu tam olmasada kurmayacaktın yada sonuna kadar arkasinda duracaksın arası yok
Son hususta tudor a kızdığım tek konuda büyük maçları oynaamıyoruz demesi
Ya çıkacaksın kadro yeterli degil diyeceksin
Yada ostersund maçından sonra mükemmel bir takım göreceksin demiyeceksin
mantık bu olsaydı hiç bir iyi yabancı oyuncu Türkiye'ye gelmezdi.En çokta tuchel gelsin blanc gelsin diyenlere gülüyorum
Sen ferri yi isteyeceksin onlar ndiyae var diyecek
Sen imbulayi isteyeceksin onlar fernando var diyecek
Sen asamoah isteyeceksin onlar lato var diyecek
Anlatın anlatin zevkli oluyor
Bunlar bu kadar iyide Niye kimse sıraya girmedi