Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Konu gelmez değil niye başka talibi yokmantık bu olsaydı hiç bir iyi yabancı oyuncu Türkiye'ye gelmezdi.
Basarsın parayı gelir
Ornek corchia
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konu gelmez değil niye başka talibi yokmantık bu olsaydı hiç bir iyi yabancı oyuncu Türkiye'ye gelmezdi.
Ben seninle ne zaman dalga geçtimYalnız hakkını vereyim güzel masal anlatıyorsun Ercan.
Ben işler iyi giderken bile dile getirdim bugün düşündüklerimi ve gelecekte olası senaryoyu. O zamanlar benimle dalga geçmekle ve dediklerime tepki vermekle meşguldunuz hepiniz.
Gayem haklı çıktım demek değil ama demek ki ben normal bir taraftar olarak olabilecekleri tahmin edip öngörebiliyorsam pek de zor birşey olmaması gerek.
Hep zafer sarhosluğundan bunlar, eleştiriye açık olmadı kimse ilk haftalarda.
Ayrıca inanamıyorum bu adama hâlâ şans tanımaktan bahsediyorsun. Başakşehir maçı sonunda şutlanması gerekiyordu. Adım gibi eminim vasat ortalama bir yerli hocayla(atıyorum Hamza malı, Hikmet Karaman, Yılmaz Vural) Fener-IBB-Trabzon-Beşiktaş dörtlemesinden en az 6 puan çıkarırdık. Çok samimiyim bu konu da.
sent via GSC
nereden biliyorsun başka talibi olmadığını?Konu gelmez değil niye başka talibi yok
Basarsın parayı gelir
Ornek corchia
Olmadığı içinnereden biliyorsun başka talibi olmadığını?
Direkt olarak benimle değil de Tudoru eleştirenlere dalga geçerce laf attığını çoğu kez gördüm. Onu kast ediyorum.Ben seninle ne zaman dalga geçtim
asamodah ortasaha dahil sol önde dahi oynayabilir. aslında asamoah ortasaha oyuncusu idi. kim bu adamı sol bek yaptı onu bulmak lazımUmarım doğrudur. Asamoahda iyi oyuncu ama Filipe Luis mevzuysa Asamoah yanında hafif kalır.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onu diyorum aslında bende. Çok yonluluk amaçsa Asamoah gelsin ama net bir sol bek alacaksak bu isim olabiliyorsa Luis olmaliasamodah ortasaha dahil sol önde dahi oynayabilir. aslında asamoah ortasaha oyuncusu idi. kim bu adamı sol bek yaptı onu bulmak lazım
yani felipe luiz olursa asamoah olmaz diye birşey söz konusu değildir sanmıyorum.
Olmadığı için
Corchia örneği verdim.
Daha az paraya sevillaya gitti
Ahmet Bulut: "Filipe Luis konusunda Galatasaray'la görüşmem olmadı."