Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

Kaybedenler kulübü tadında bir film önerebilecek var mı ?

Tiyatro tarzı, Ayıp Ettik: Cinselliğin Komedisi var 2008'den. Yeni izledim. Bazı sahneler güldürüyor. Güldüren bi sahneyi paylaşayım;

[video=youtube;EzvNTzFwjic]https://www.youtube.com/watch?v=EzvNTzFwjic[/video]

524364_10151194051938968_1531029449_n.jpg

Bugün 23.00'da Star Tv'de Prestij var.. Sağlam filmdir. Öneririm.. :yenieek:

Jason Statham'ı sevmesem de bu tür seri katil rolleri adama yakışıyor.İzlemenizi tavsiye ederim.

Children of Heaven (1997) - IMDb (cennetin çocukları) 1997 en iyi yabancı film oscar adayıA Separation (2011) - IMDb (bir ayrılık) 2012 en yabancı film oscarı sahibi

kendi kendime iran sineması haftası yaptım bugün 2 film izledim ve 2sini de tavsiye ediyorum

ama özellikle cennetin çocuklarını tavsiye ediyorum izlemeyen kalmasın bu filmi

bu arada şunu farkettim iran sineması bizden 2 3 gömlek daha üstün görüntü yönetmelikleri çok çok iyi

Children of Heaven (1997) - IMDb (cennetin çocukları) 1997 en iyi yabancı film oscar adayıA Separation (2011) - IMDb (bir ayrılık) 2012 en yabancı film oscarı sahibi

kendi kendime iran sineması haftası yaptım bugün 2 film izledim ve 2sini de tavsiye ediyorum

ama özellikle cennetin çocuklarını tavsiye ediyorum izlemeyen kalmasın bu filmi

bu arada şunu farkettim iran sineması bizden 2 3 gömlek daha üstün görüntü yönetmelikleri çok çok iyi

Bugün gece xxx kanalında vardı Cennetin Çocukları sanırsam.2dk bakar gibi oldumda filmin başını kaçırdım diye izlemedim.Listeme koyıyım iyse.

c1umf.jpg

Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012) - IMDb

Dün sinemada 3D olarak izleme fırsatım oldu. Gerçekten harikulade bir film. Büyük beklenti içinde gitmemiştim filme ama gerçekten film beni etkiledi.

Zaman geçmeden izleyin derim. Puanım: 8.0/10 :yenieek:

hollywood sinemasından sıkılan renktaşlarım isteyene avrupa, dünya sineması, bağımsız sinemalardan çok güzel filmler önerebilirim ;)

c3xyf.jpg

Into the Wild (2007) - IMDb

Gerçekten tek kelimeyle harikulade bir film. Yazacağım çok şey var ama spoiler olur diye yazmaktan çekiniyorum. Bu zamana kadar neden izlemedim diye düşünüyorum. Süper bir film süper. Zaman geçirmeden kesinlikle izleyin.

Yalnız film hakkında hiçbir araştırma yapmadan izleyin filmi. Ben o şekilde yaptım ve film beni gerçekten çok etkiledi.

Puanım: 10/10 :ka21:

c3xyf.jpg

Into the Wild (2007) - IMDb

Gerçekten tek kelimeyle harikulade bir film. Yazacağım çok şey var ama spoiler olur diye yazmaktan çekiniyorum. Bu zamana kadar neden izlemedim diye düşünüyorum. Süper bir film süper. Zaman geçirmeden kesinlikle izleyin.

Yalnız film hakkında hiçbir araştırma yapmadan izleyin filmi. Ben o şekilde yaptım ve film beni gerçekten çok etkiledi.

Puanım: 10/10 :ka21:

Arşivde var, izleyelim o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt