Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

10 numara filmlerdir izlemeyenler izlesin nutku tutulsun:D

(500) days of summer

IMDB'de 8.2 gibi bir puan aliyor.

En son film:old boy'u bende şiddetle öneririm..

Genelde bu tür filmler hayranı olduğumdan esaslı filmler tavsiyem şudur..

Gemide (Erkan can ve diğer oyuncular taş gibi film çıkarıyor hikaye emin olun tatmin edicek sizi)

Kara kentin çocuklarıbu filmi bulursanız banada söleyin :) müthiş bir yeraltı filmdir..

Tabutta rövaşatabuda güzel filmdir Tuncel abi ile ahmet uğurlunun müthiş rol yapıyolar... izleyin derim.

kesinlikle izleyin:icon_twisted:,çok zekice kurgulanmış bi senaryo 10/8,5

banliyö13,korku kapanı1-2-3,testere serisi+tepenin gözleri1-2,teksas katliamı serisi:D

be tabiki lost dizisi 6 sezondayım sıkı takipçisiyim.prison breakde çok severdim ama saçma bitrdiler sonunu:)

imaginarium_of_doctor_parnassus_ver22.jpg

İzleyen var mı ? Güzel diyorlar. Joker baba oynuyor.

Onur Savaşı

4gm5nq.jpg

Yaşanmış olaydan esinlenmiştir.Önermiyorum,kesinlikle izlemelisiniz diyorum.

Sizlere güzel bir film öneriyorum.

Rise of the Footsoldier filmi Carlton Leach in hayatindaki 3 kesitten olusmaktadir.Ilk olarak onun futbol holiganlik yillari ikinci olarak holiganligi birakip barlarin kapisinda guvenlik olmasi ve son bolumde de suc dunyasinda yukselisi anlatilmaktadir.

Filmin konusu tamamen gercek hayattan alintidir.Hikayenin akisi icerisinde 80-90 li yillarda Londradaki suc dunyasi ve bunun icerisindeki en buyuk guc Turk mafyasi da goz onune getirilmektedir.

Rise%20of.jpg

Burada olan burada kalır

Titanlar%C4%B1n-Sava%C5%9F%C4%B1.jpg

Güzel film izlemenizi öneririm.

bu filmi tv verdi 1-2 kere,bir kaçkişi boş bi fabrikada uyanıyor ve hiç bişey hatırlamıyolar,mükemmel ötesi bi film,sürekli şaşırtıyor,müthiş bi senaryo

Televizyonda çıkmıyor mu gençler bu ara güzel bir şeyler ? Bilgisayar tepesinde izlemekten ödem oluştu kıçımda,yayıla yayıla tv de izlemek istiyorum.

Televizyonda çıkmıyor mu gençler bu ara güzel bir şeyler ? Bilgisayar tepesinde izlemekten ödem oluştu kıçımda,yayıla yayıla tv de izlemek istiyorum.

gece 12:30 da av filmi var star da,arnold schwarzenegger in sanırım müthiş bi film,bu arada son mesajımda belirttiğim filmde senin seveceğin türden:animation:,yani beğenmeyecek kimse yoktur aslında:D

sherlock holmes... kesinlikle harıka ama bırazdaha erken saatlerde ızlemek gereklıdır fena uyku açıyo... :)

Evet, ich will (Film Almanca)

Daha bugün izledim,süper bir film,kacirmayin derim

2rxk1w2.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt