Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

H%C4%B1zl%C4%B1-ve-%C3%96fkeli-3-Tokyo-Drift-afi%C5%9F.jpeg

The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006) - IMDb

Şuan ATV'de Tokyo Drift var. Bilginize :)

Su an izleyecek film ariyorum, söyle Christopher Nolan tarzi güzel bir film önerebilirseniz çok makbule geçer :D

9/10

cok güzel "trajik komik" bi film...tavsiye edilir :)

"Pere de533 Enfants" = 533 Cocuklu Baba

1008544_fr_starbuck_1336977698508.jpg

pgmkk.jpg

The Dreamers (2003) - IMDb

Çarpıcı bir filmdi. Film 60'lı yıllarda Fransa'da geçen olayları ve o dönem gençliğini konu alıyor. Filmdeki ailesel yapı bize biraz ters gelebilir. O dönemin olaylarını araştırıp, filmden tam anlamıyla tatmin olursunuz. Eva Green'in oyunculuğu müthişti. Ne yalan söyleyeyim Evan Green için izlemeyi düşündüğüm filmdi. Biraz o dönemdeki olayları da araştırıp izleyince epey etkilendim filmden. Filme sadece bir tarafından bakarsak vasat bir erotik film gibi gelebilir. Ama genel anlamda harika bir filmdi.

Puanım: 8.5/10 :ka21:

Böyle hüngür hüngür alayacagim bir film arıyorum renktaşlar.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

pgmkk.jpg

The Dreamers (2003) - IMDb

Çarpıcı bir filmdi. Film 60'lı yıllarda Fransa'da geçen olayları ve o dönem gençliğini konu alıyor. Filmdeki ailesel yapı bize biraz ters gelebilir. O dönemin olaylarını araştırıp, filmden tam anlamıyla tatmin olursunuz. Eva Green'in oyunculuğu müthişti. Ne yalan söyleyeyim Evan Green için izlemeyi düşündüğüm filmdi. Biraz o dönemdeki olayları da araştırıp izleyince epey etkilendim filmden. Filme sadece bir tarafından bakarsak vasat bir erotik film gibi gelebilir. Ama genel anlamda harika bir filmdi.

Puanım: 8.5/10 :ka21:

filmden sonra banyo yapmadıysan delikanlı degilsin renktaş

Sempatik bir film olmuş. Komedi dalında hatrı sayılır. İzleyin işte güldürüyor. :D

Gangster-Squad-izle.jpg
Gerçek hikayeden alınmış mafia tarzı sevenlere enfes bir film

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt