Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

süper ot tam rapçi tarzı benim filmim adamım bu :D adam sandler da hep aynı tarz espriler yapıyor başta komik geliyor ama zamanla sıkılıyorsun

aşk filmi olarak not:seni seviyorum,kasım da aşk başkadır fena değil,değişik ve şaşırtıcı senaryolu filmleri seviyorsanız bilinmeyen(the unknown),davetsiz(the uninvited),e-katil tavsiye ederim,zaten ben bi filme güzel diyorsam tamamdır:D

Aklıma gelmiyor ama öyle konulu film ama Kasımda Aşk başkadır filmini izlemediyseniz oturun ağlayın :)

aşk filmleri de saçma :D aşkla alakası yok ama annemin yeni sevgilisini izleyin

bence en iyi türler dram,animasyon,komedi,aksiyon,bilim kurgu

dram derken de en iyisi umudunu kaybetme ben böyle film görmedim abicim ya belki benim açlık dışlanma falan filan şeylerden dolayı duygulandımdan kaynaklanıyordur herkes aynı şeyi düşünmez ama dram dedi mi umudunu kaybetme tek geçerim

Arşivime girdim bir afiş dikkatimi çekti.İzlemeyen varsa tavsiye ederim.

qxl1ll.jpg

Aşk filmi isteyen arkadaş Cesaretin Var mı Aşka'yı izleyebilirsin kısmen uyuyor istediğin konuya.

david linc' ten fil adam felliniden amarcord vittoro de sica dan bisiklet hırsızları bertoluciden son imparator tavsiye ederim ( sinema okuyorum bu arada) :)

aşk filmleri de saçma :D aşkla alakası yok ama annemin yeni sevgilisini izleyin

bence en iyi türler dram,animasyon,komedi,aksiyon,bilim kurgu

dram derken de en iyisi umudunu kaybetme ben böyle film görmedim abicim ya belki benim açlık dışlanma falan filan şeylerden dolayı duygulandımdan kaynaklanıyordur herkes aynı şeyi düşünmez ama dram dedi mi umudunu kaybetme tek geçerim

O tuvalet sahnesinde ben kopuyorddum(umudunu kaybetme)will smith güzel filmlerde hep.

Taşıyıcı serilerini izleyen var mı

En favori iki filmim vardır. biri Leon diğeri Dövüş Kulübü. Zaten bunlarıda izlemeyen yoktur :) Bunlar dışında ''Uzaktaki Anılar'' filmini izleyebilirsiniz. Mükemmele yakındır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt