Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

Cell 211 baya iyi.

Luis Tosar show yapmis.

the girl next door cok seydi ya, sanki gerceken öyle birsey olmus gibi kötü oldu icim.

öyle seyler afrikada ama hala oluyor, genc kizlara o iskence cektirdikleri (hani karinin kiza en son yaptigi sey) videolari bile var internette

the girl next door cok seydi ya, sanki gerceken öyle birsey olmus gibi kötü oldu icim.

öyle seyler afrikada ama hala oluyor, genc kizlara o iskence cektirdikleri (hani karinin kiza en son yaptigi sey) videolari bile var internette

filmin konusu gerçek bir olaydan alınma.

ya coluk cocuktan dayak yiyor ikisi, var mi böyle birsey?

ya aslında filme öyle değilde sana yansıttığı gerilime bakıcaksın film aşırı terletmişti beni hatta bir ara elime sopamı alıp ben giresim geldi filme bunu yaşatması bile yetti bana açıkcası :D

ya aslında filme öyle değilde sana yansıttığı gerilime bakıcaksın film aşırı terletmişti beni hatta bir ara elime sopamı alıp ben giresim geldi filme bunu yaşatması bile yetti bana açıkcası :D

Orasi öyle ama ben piskopat filmler derken, söyle "the humanic centipede" "american psycho" gibi ruh hastasi olan bir kisinin bas rolde oynadigi ve insanin aklina gelmeyen seyleri yaptigi filmlerden bahsetmistim.

"the girl next door" fena degildi.

Ama "eden lake" güzel degildi.

"high tension" ise fena degildi, gerci olayi pek cözemedim sonunda ama kiz tam bir o... cikti, hic beklemedigim birsey oldu filmde, bu yüzden begendim ))

Korku istiyorsanız ''Koleksiyoncu'' filmini öneririm Testerenin yapımcısıdır

sherlock-holmes-poster.jpg

Tavsiye edilir.Sherlock Holmes baya zekiydi :lol:

FallingDown.jpg

Douglas döktürüyor, tempo hiç düşmüyor.hayatımda izlediğim en iyi filmlerden birisi bu zamana nasıl kaçırdım diye düşünüyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt