Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

indirdinmi atayımmı mesaj?

At hocam mesaj. Bu arada onerdiginiz baska filmler varmi beyler? Soygunluk, tek kamera ile cekilmis filmler (gercek hikaye de olabilir), the fourth kind - paranormal activity gibi, Doga ile ilgili filmler (volkan, deprem, tsunami, 2012 vs gibi), hapishane, macera (lost gibi veya baska), yilan piranha kopek baligi vs filmleri, Jurassic Park tarzinda filmler olabilir, zombielerle ilgili filmler - dunyadaki insan toplumu bir virus'ten dolayi yok oluyor tek tuk insan kaliyor seklinde de olabilir... Bu tarzda onerebileceginiz filmler varmi beyler? Yani aksiyonlu, macerali, gerilimli, urkutucu vs ...

ya abi bana anormal bir film önerin, normal filmlere göre degisik olan bir film, temposu cabuk, yavas, agir falan farketmez, yeterki biraz degisik birsey olsun.

konu olarakta ask, mask, drama olmasin da ...

delircam yahu, ne izlesem diye oturuyorum 40 dk'dir

ya abi bana anormal bir film önerin, normal filmlere göre degisik olan bir film, temposu cabuk, yavas, agir falan farketmez, yeterki biraz degisik birsey olsun.

konu olarakta ask, mask, drama olmasin da ...

delircam yahu, ne izlesem diye oturuyorum 40 dk'dir

Sin City (cizgi romandan uyarlama)

Zombieland (zombi)

Moon (bilim kurgu)

ücüde birbirinden anormal, ücüde cok hosuma gitmisti izledigimde

Zombielandin traileri süper, izlicam güzel birseye benziyor.

sin citiyi izledim, cok begendigim bir filmdir.

moonu izlemedim ama trailere göre sIkIci birseye benziyor

In Tıme konusu mükemmel ama oyunculukları kötü bir film.Sadece vakit geçirmelk.

slumdog_millionaire.jpg

Dün The Thing'i izledim yeni revize edilmiş hali güzeldi. Bugün bir film daha izleyeceğim. Ya Contagion ya da Final Destination 5.

var mi bana güzel film önerecek biri.

basroldeki herifin az konustugu ama cok calistigi bir film isterim

var mi bana güzel film önerecek biri.

basroldeki herifin az konustugu ama cok calistigi bir film isterim

aga dün Drive denen filme bakmistim. Basroldeki istedigin gibi fazla cene yapmiyor. Temposu biraz yavas ama aksiyon sahneleri 10 numaraydi.

aga dün Drive denen filme bakmistim. Basroldeki istedigin gibi fazla cene yapmiyor. Temposu biraz yavas ama aksiyon sahneleri 10 numaraydi.

Ryan Gosling bu konuda 10 numara, sirf bu adama hayran oldugum icin bu drive filmi izlicektim gecen hafta ama arabayarislarla ilgili birsey diye vazgectim, araba yarislarla cok ilgisi var mi?

Sadece trailere göre yorum yapiyorum, konusu ne hic fikrim yok

edit: konusu araba yarisi olan filmleri sevmiyorum.

^^

fast and furious tarzi degil merak etme, daha cok mafyavari bir film

Beyler saat olmus 03.15 varmı güzel bi film önerisi olan sabaha doğru giderken kahvemi alıp izleyebileceğim türden birşey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt