Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

fetih.jpg

ecdad tarih yazmış evlat izlemekten aciz :)

1989 yapımı mutlaka izlenmesi gereken filmlerden biridir.

2whn8.jpg

Daha önce de yazmıştım ama yeri geldi, Ölü Ozanlar'ı sevenler bunu da izlesin.

1ce48_68331058280640513421.jpg

Daha önce de yazmıştım ama yeri geldi, Ölü Ozanlar'ı sevenler bunu da izlesin.

1ce48_68331058280640513421.jpg

Bunuda izleyeceğim.

Vakit varken tomurcukları topla çünkü zaman hala geçip gidiyor ve bugün gülümseyen bu çicek yarın ölüyor olabilir.

Ölü ozanlar derneği filminin unutulmaz repliklerinden ve insanlara bir şeyleri farkettirebilecek güzel bir filmdir.

Arkadaşlar gece biraz eğleneceğim komedi-gençlik veya aksiyon(oceans serisi gibi) yada tarihi(13.savaşçı, cennetin krallığı, schindler list gibi) filmlerden önerecek var mı?

film tamamen hristiyanların kalbini kırmak icin yapılmıs bir provokasyon, hic etkilenmem boyle cocukca mesajlardan. filmdeki eksiğe gelince, biyolojik olarak adamın durumunu bir temele dayandırmadıkları icin (detaylı acıklama getirmedikleri icin) tamamen sacmalık olmaktan oteye gidemiyor.

Hıristiyanlık karşıtı provokasyon olup olmaması beni ilgilendirmez , zaten bilim-kurgu tarzına genel bir bakış attığımızda neredeyse tüm filmler ucundan kıyısından mutlaka bir dinin pozitif yada negatif provoskasyonunu yapmıyor mu?

Ayrıca filmin amacı adamın biyolojik durumunu açıklamak değil ki ,zaten filmin geçtiği ortamda bunu açıklayabilecek her hangi biriside yok , olay sadece diyalogdan ibaret , adam anlatıyor dinleyenler çürütemiyor , ister mantık ara ister arama orası sana kalmış ki bence bu filmi daha çekici hale getiriyor.

^sen etkilendin belki, ben etkilenmedim. film'de kurgu yazarken saglam temeller uzerine bina etmen gerekir. ee biri cıka gelmis biyolojik olarak olumsuz.. boyle bir sacmalık olur mu ? mantık dısı kurgu. olumsuzse niye bebeklikten sonra buyumeye devam etmis ? yada niye 5 yasında kalmamıs ? o filmi sevenler detayları esgecmis. film oyle aklı basında bir provokasyon degil, filmi yazan ve yoneten kisiler tarafından gerzek muamelesi yapılmaya calısıyor hristiyanlara, farkında olmadıkları bunu yapmaya calısırken eline yuzune bulastırdıkları.. adam anlatıyor digerleri curutemiyor, cunku senaryo oyle, diyaloglar oyle yazılmıs. 50 tane soru sorabilirdim o adamı cıkmaza sokucak, filmi izlerkende aklıma geldi bunlar. o yuzden etkilenmedim, bir noktadan sonra sıkıldım, ama harcadıgım zaman bosa gitmesin diye sonuna kadar izledim. kotu kurgulu filmler benden onay almaz, imdb'de 2/10'dur filme verdigim oy bu sebeple :ka21:

CELDA 211 guzel filmdi bence (ispanyol sinemasi)

Daha oncede istemistim, arkalarda kalmistir..

bana, soyle bir grup arkadasin veya grubun geziye vs. diye cikmasiyla basina gelen olaylari anlatan film onerebilecek var mi? gerilim macera tarzinda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt