Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

the-thing-movie-poster.jpg

The Thing

Harika bir film. 1982 yapımı. Gerilim, korku. İsminden de belli olduğu gibi olaylar bir "şeyin" çevresinde gelişiyor. Paranoya olayı çok güzel işlenilmiş ve harika sahneler var. İzleyin pişman olmazsınız.

city_of_god_x.jpg

Cidade de deus ( City Of God)(Tanrı Kent)

Bu filmi izlemediğiniz her saniye için üzülün.Müthiş bir film hemde Brezilya yapımı.Mutlaka izlenmesi gereken bir başyapıt.

city_of_god_x.jpg

Cidade de deus ( City Of God)(Tanrı Kent)

Bu filmi izlemediğiniz her saniye için üzülün.Müthiş bir film hemde Brezilya yapımı.Mutlaka izlenmesi gereken bir başyapıt.

Ben bu filmi izlemiştim harbiden çok şaşırmıştım brezilyalılardan böyle film çıkarmı diye ama adamlar yapmış abi :D

Lilly Zi'mi ne vardı o herif manyaktı bide roket sonunda işi götürmüştü iyi hatırlıyorum filmi.

Nasıl bir film konusundan falan bahset belki bulurum.

Macera filmiydi;genc bir delikanli evden ayriliyor gunun birinde;altin ariyan bir grupla beraber dag tepe dolasiyorlar;derken bir kizilderili ile dostluk kuruyor;ayrica bir kopegi sahibinden satin aliyor ve onunla da iyi bir dostluk kuruyor ve boyle devam eden bir filimdi;cok guzel bir filimdi yalniz,anlattigim kadar basit degildi,kac gundur googledan tariyorum, bulamadim gitti.

Macera filmiydi;genc bir delikanli evden ayriliyor gunun birinde;altin ariyan bir grupla beraber dag tepe dolasiyorlar;derken bir kizilderili ile dostluk kuruyor;ayrica bir kopegi sahibinden satin aliyor ve onunla da iyi bir dostluk kuruyor ve boyle devam eden bir filimdi;cok guzel bir filimdi yalniz,anlattigim kadar basit degildi,kac gundur googledan tariyorum, bulamadim gitti.

Kaç senesinin filmi?

sen aramaya devam et zor bulun dostum zor

Altin falan deyince benim aklima direk the Goonies geldi de o degildir büyük ihtimal. Cocuklugumun filmidir o da pek severdim kücükken.

shatteredsb0.jpg

butterfly on a wheel

kaçırmayın derimmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt