Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

Acil biri savaş biri bilim-kurgu biri de "bu süper lan kesin izle" diyebileceğiniz 3 film önerisi bekliyorum :ays:

1. Son Samuray (savas)

2. Frekans (bilimkurgu)

3. Sin City, Primal Fear, Prestij, Snatch (4'ü de baba filmdir)

Acil biri savaş biri bilim-kurgu biri de "bu süper lan kesin izle" diyebileceğiniz 3 film önerisi bekliyorum :ays:

Taner'in önerilerine ek olarak ;

Savaş: Der Untergang, The Thin Red Line

Bilim Kurgu: Minority Report, Contact , The Thirteenth Floor

Diğer: The Pianist, Something The Lord Made, The Life of David Gale

bence hepsi birbirinden güzel , seç beğen izle :D

Kasabanın Namusu,Kasabadaki Yabancı ve İyi, Kötü, Çirkin filmlerini öneriyorum.Süper kovboy filmleri.

Tür: Dram, Komedi

Konusu: Jack Campbell (Nicolas Cage) hayatta işten, başarıdan ve paradan daha önemli şeyler olamayacağını düşünen bir iş adamıdır. Hiç evlenmemiş ve aile kurmamıştır. Bir sabah uyandığında kendini 13 yıl öncesinde terkettiği kız arkadaşı ile evlenmiş ve 2 çocuğu olan bir aile babası olarak bulur. Yeniden eski iş hayatına dönmeye çalışırken aslında hayatın anlamının çok daha farklı olduğunu anlamaya başlar...

Mutlaka izleyin çok güzel bir film, keyifli seyirler:)

Bu tür filmleri hic izlemiyorum normalde ama ne yalan yazayim, begendim filmi. :b5:

Sonu daha degisik düsünülebilirdi ama.

jg4iu2a5.jpg

Yıllar önce ordudaki özel bir birlikte görev alan Creasy, bu günlerden kalan kötü anılarını silmekte ve yeni hayatına adapte olmakta zorlanmaktadır. Geleceği belirsiz bir haldeyken Meksika sınırında eski arkadaşı Rayburn ile karşılaşır ve bu sayede bir koruma görevlisi olarak bir iş bulur.

Çok sağlam bir film. Denzel Washington yardırıyor.

1. Son Samuray (savas)

2. Frekans (bilimkurgu)

3. Sin City, Primal Fear, Prestij, Snatch (4'ü de baba filmdir)

Taner'in önerilerine ek olarak ;

Savaş: Der Untergang, The Thin Red Line

Bilim Kurgu: Minority Report, Contact , The Thirteenth Floor

Diğer: The Pianist, Something The Lord Made, The Life of David Gale

bence hepsi birbirinden güzel , seç beğen izle :D

Çok sağlam bir film. Denzel Washington yardırıyor.

:tiphat:

Bana niye sapka yok :o

orphan6.jpg

Doğmamış çocuklarının trajik ölümü Kate ve John’u perişan etmiştir. Hayatlarını normale döndürmek için bir çocuk evlât edinmeye karar verirler. Yöredeki bir yetimhanede gittiklerinde Esther adındaki küçük bir kıza adeta çekildiklerini hissederler, ama Esther göründüğü gibi değildir. Kate, John’a ve diğerlerine Esther’ın sevimli maskesinin ardındaki yüzünü göstermeye çalışır.

Çok güzel bir film, 10 üzerinden 7 bence. Konusu biraz basit ama izlerken hiç canım sıkılmadı, çok sürükleyici. Özellikle başrolde ki kız İsabelle Fuhrman (Esther) müthiş bir oyunculuk performansı sergiliyor. 2 saatinizi ayırmaya değer bir film.

Denzel Washington'ın Cani Ruh filmide çok iyidir.

eyvallah Özgür, bi göz atayim filme öyleyse.

izledikten sonra puani da yazarim, umarim fena degildir ))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt