Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

Drama filmleri izleyen, seven üyelere duyurulur:

Cok pis bir dram filmi bekliyorum sizden.

Hani izledikten sonra, burda yorum yazarken "az kalsin agliyordum yahu" dedirtecek bir film olmali.

Hadi, isi bilenler devreye, göreyim sizi,, bekliyorum.

Hotel Rwanda güzeldir, hikaye de gercek hayattan uyarlanma. Tavsiye ederim...:)

The Last Song 'u izleyen var mı ?

Hani izledikten sonra, burda yorum yazarken "az kalsin agliyordum yahu" dedirtecek bir film olmali.

''Stay'' izlemeni tavsiye ederim, Barış. Kesinlikle harika bir filmdir.Fakat gözünü ekrandan ayırma ve başka birşeyle ilgilenme, aksi takdirde filmi anlaman imkansız bir hal alır.

Grown-Ups-BluRay-2.jpg

komedi arayanlar izlesin hemen :D

Film arıyordum çarşıda.Bu post aklıma geldi ve aldım.İzleyceğim şimdi.Güzeldir inşallah.

Requiem for a Dream, Pursuit of Happyness, ağlatmaz ama şaheserdir: One Flew Over the Cuckoo's Nest, ayrıca en iyi türk filmlerinden Masumiyet.

20. yy ın başında genç bir golfçü olan Harry Vardon şampiyon bir golfçüye dönüşür ama o olağanüstü yeteneklerine rağmen İngiliz centilmenliğine aykırı izler taşımaktadır. 12 yıl sonra, genç bir amerikalı, Francis Coumet, aynı önyargıya karşı savaşmak zorunda bırakılmıştır, ve bu şans kendine amerikan açıkta en büyük idolüne karşı yarışma şansı yaratmıştır.

Müthiş keyifli bir film. Öyle ki izledikten sonra Bilgisayara kaydedip, tekrar izlediğim nadir filmlerdendir.

Filmin hikayesi tamamiyle gerçek. Bunun bilinciyle izleyince çok daha keyifli bir hal alıyor film. Başroldeki arkadaş (Shia La Beouf) ''Şüphe'' ve ''Transformers'' filmlerinde oynayan arkadaş. Hakkını da vermiş karakterin.

Film, Cnbc-e kanalında birkaç kez yayınlandı ama hala daha izlemeyen varsa kaçırmasın derim.

Buda trailer'ı;

[video=youtube;sv6FZMeA2Mw]https://www.youtube.com/watch?v=sv6FZMeA2Mw[/video]

Spoiler;

Hayatımın maçı bir köylünün de elit spor olan golf'u oynayabileceğini hatta bu sporda çok başarılı olabilceğini gösteriyor. Ciddi anlamda arşivlik bir film. İzlenmesini tavsiye ederim. Babasının ata mesleği olan çiftcilikle uğraşmasını istediği kahramanımız, buna hayır diyerek hatta ailesine karşı gelerek akşamları evinin odasında gizli gizli golf çalışarak başarıyı hayatına taşıyor izlenmesi gerekli bir film ...

kız kardeşimin hikayesi ,

merhaba dünyalı ,

A Moment to Remember(Nae meorisokui jiwoogae)

Hotel Rwanda

''Stay''

Requiem for a Dream, Pursuit of Happyness, ağlatmaz ama şaheserdir: One Flew Over the Cuckoo's Nest

Eyvallah arkadaslar, cok tesekkürler hepsini izlicam.

Onur'un tavsiye ettigi "stay" ile basliyorum, cünkü baya iddali konusmus )))

kız kardeşimin hikayesi ,

merhaba dünyalı ,

A Moment to Remember(Nae meorisokui jiwoogae)

Hotel Rwanda

''Stay''

Requiem for a Dream, Pursuit of Happyness, ağlatmaz ama şaheserdir: One Flew Over the Cuckoo's Nest

Eyvallah arkadaslar, cok tesekkürler hepsini izlicam.

Onur'un tavsiye ettigi "stay" ile basliyorum, cünkü baya iddali konusmus )))

ı am sam i de ekle barış kardeş oda fecidir :P

''Stay'' izlemeni tavsiye ederim, Barış. Kesinlikle harika bir filmdir.Fakat gözünü ekrandan ayırma ve başka birşeyle ilgilenme, aksi takdirde filmi anlaman imkansız bir hal alır.

Gercekten güzel bir film, butür filmleri cok severim, hani bittikten sonra film de olanlari tam anlamak icin düsünmek zorunda kaliyorsun ya..

Güzel bir psychological thriller filmi, izledigime kesinlikle degdi ama istedigim gibi pis bir dram filmi degildi.

Gercekten güzel bir film, butür filmleri cok severim, hani bittikten sonra film de olanlari tam anlamak icin düsünmek zorunda kaliyorsun ya..

Güzel bir psychological thriller filmi, izledigime kesinlikle degdi ama istedigim gibi pis bir dram filmi degildi.

Değerlendirme'ye alıp izlediğin için teşekkür ederim, Barış :) Beklentilerini tam karşılamamış olabilir, buna kesinlikle katılabilirim, onun dışında karşılayacak olanlardan güzel örnekler verebilirim.

Hayat Güzeldir (Life is Beautiful)

Das Leben ist schön (1997) - IMDb

Black

Black (2005) - IMDb

Rain Man

Rain Man (1988) - IMDb

A Beautiful Mind

A beautiful Mind - Genie und Wahnsinn (2001) - IMDb

The Hours

The Hours - Von Ewigkeit zu Ewigkeit (2002) - IMDb

Dead Poets Society

Der Club der toten Dichter (1989) - IMDb

Aftrshock

Tangshan dadizhen (2010) - IMDb Bir depremde annenin göcük altında kalan çocuklarından birini seçme hikayesi.

Seven Pounds

Sieben Leben (2008) - IMDb

Çok iyi fimler önerdiğimi düşünüyorum, izlersen pişman olmazsın :)

Değerlendirme'ye alıp izlediğin için teşekkür ederim, Barış :) Beklentilerini tam karşılamamış olabilir, buna kesinlikle katılabilirim, onun dışında karşılayacak olanlardan güzel örnekler verebilirim.

Hayat Güzeldir (Life is Beautiful)

Das Leben ist schön (1997) - IMDb

Black

Black (2005) - IMDb

Rain Man

Rain Man (1988) - IMDb

A Beautiful Mind

A beautiful Mind - Genie und Wahnsinn (2001) - IMDb

The Hours

The Hours - Von Ewigkeit zu Ewigkeit (2002) - IMDb

Dead Poets Society

Der Club der toten Dichter (1989) - IMDb

Aftrshock

Tangshan dadizhen (2010) - IMDb Bir depremde annenin göcük altında kalan çocuklarından birini seçme hikayesi.

Seven Pounds

Sieben Leben (2008) - IMDb

Çok iyi fimler önerdiğimi düşünüyorum, izlersen pişman olmazsın :)

Bunlarin hepsi dram filmleri mi, yoksa karisik mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt