Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

Adamlar haklı bunu izle Barış

pursuit-of-happyness.jpg

50 Sene once izledim, cok guzel bi film. Izle, izlet :ays:

Güzel bir film ama keske adam döndügünde karisi ve cocuklari atlamis olsaydi, iste o zaman süper bir drama olurdu.

10 üzerinden 8.5 veriyorum. Karisi ve cocuklari ölseydi 9.5 verirdim.

Prestij'i izlemediysen, derhal izle.

Güzel bir film ama keske adam döndügünde karisi ve cocuklari atlamis olsaydi, iste o zaman süper bir drama olurdu.

10 üzerinden 8.5 veriyorum. Karisi ve cocuklari ölseydi 9.5 verirdim.

Film için şöyle olsaydı daha iyi olurdu, böyle olsa daha etkileyici olurdu vs.. diyorsun, filmlerin sonunu açıklıyorsun, daha önce bir kaç film içinde aynısını yapmıştın. İzlemeyen insanlar için filmi başlamadan bitiriyorsun.

Yahu Sercan, film 10-15 dk'dir bitti ama ben hala düsünüyorum, cözemedigim bir iki sey var:

Yasli adam bastan beri Borden'nin ikizkardese sahip oldugunu biliyor muydu? Biliyor olmasi lazim.

Borden (yada kardesi) kadini neden yanlis bagladi ve ölüme sebep oldu?

Roberte gelince, bence asil psikopat olan herif buydu. Kizin babasini öldürüp, onu yanina alip yasiyacakti birde...

Filme gelince: cok güzel bir film, bir drama filmi olarak degil ama bir mystery thriller filmi olarak cok begendim. 10 üzerinden 9 veriyorum.

4 kisi ölsede, pek dramatik bulmadim filmi. Bunun en büyük nedeni filmin sonu öyle yada böyle bir happy end olmasi. Kücük kiz babasina kavustu, babasi kücük kizina kavustu...

Film için şöyle olsaydı daha iyi olurdu, böyle olsa daha etkileyici olurdu vs.. diyorsun, filmlerin sonunu açıklıyorsun, daha önce bir kaç film içinde aynısını yapmıştın. İzlemeyen insanlar için filmi başlamadan bitiriyorsun.

Iyi de, bu filmler bana özel öneriler, burda bana en pis drama kim önericek diye yarisiyoruz, puan dagitiyoruz )))))))

edit: ama harbiden, herif catiya cikince ailesini ölü bulacak diye tüylerim tam diken diken olucakti, aklimdan "iste tam bunu istiyordum, ariyordum (film)" geciyordu ama olmadi. :ays:

Ajan Salt (2010)

ajansalt.jpg

Salt 'u şimdi izledim oldukça iyiydi...

Yahu Sercan, film 10-15 dk'dir bitti ama ben hala düsünüyorum, cözemedigim bir iki sey var:

Yasli adam bastan beri Borden'nin ikizkardese sahip oldugunu biliyor muydu? Biliyor olmasi lazim.

Borden (yada kardesi) kadini neden yanlis bagladi ve ölüme sebep oldu?

Roberte gelince, bence asil psikopat olan herif buydu. Kizin babasini öldürüp, onu yanina alip yasiyacakti birde...

Filme gelince: cok güzel bir film, bir drama filmi olarak degil ama bir mystery thriller filmi olarak cok begendim. 10 üzerinden 9 veriyorum.

4 kisi ölsede, pek dramatik bulmadim filmi. Bunun en büyük nedeni filmin sonu öyle yada böyle bir happy end olmasi. Kücük kiz babasina kavustu, babasi kücük kizina kavustu...

ikizkardeş değil klon yalnız.

m_p_31052010141332730.jpg

beyler dün izledim mükemmeldi gerilim korku sevenler kaçırmasın diyorum

Shaun of the Dead

Son yillarda izledigim en süper komedi filmi, 2 kere izledim her seferinde gülmekten alamadim kendimi, cok begendigim bir film, bilmiyorum size göre birsey mi...

Ayrica Türkce cevirim (British humour) ne kadar iyi olur, o da büyük bir soru isareti.

SAW 3D harbiden fenaymış, bir kez daha izleyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt