Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

bana;bitene kadar uyutmayıp tüm duyu organlarımın açık olmasını sağlayacak,kulaklarımdan adrenalin fışkırtacak bir aksiyon filmi tavsiye eden olurmuki?

sinemada vizyondan kalktı ama yerli komedi olarak çakallarla dans çok iyiydi :o

Aşk Dersi

4110_a_6173.gif

Yıl 1961; savaş sonrası, Beatles öncesi dönemde Londra...16 yaşında zeki ve çekici bir genç kız olan kadınlığa geçişin eşiğinde olan Jenny (Carey Mulligan): Londra’nın banliyölerinden Twickenham’daki odasında Juliette Greco şarkıları söyleyip daha özgür ve Gauloise kokulu bir hayatın hayallerini kurmaktadır. Yağmurlu bir Londra sabahında Jenny’nin rutin hayatı “uygunsuz” bir aşık olan 30 yaşlarındaki David (Peter Sarsgaard)’in gelişiyle alaşağı olur. Parlak bir öğrenci olan Jenny, Oxford’da okuma hakkı kazanmakla, karizmatik ve kendinden yaşça geçkin bir adamın çekici teklifi ve hayatı arasında gidip gelmektedir.

Yorumum,

Istanbul dan donerken otobuste baktim. Dram sevmem pek ama isminde ask gecince merak ettim izleyim dedim. Ingiliz gazeteci Lynn Barber'in anilarini yazdigi otobiyografik eserden uyarlanmis bir filmmis. Dram sevenler izlesin derim.

Biraz önce izledim çok iyi film.Kevin abimiz ile Kate ablamız yine döktürmüş..

215.jpg

futbol filmi içi holiganlar kulübü var çok güzel bi filmdi

La bende ''Tavanarası diye bir film vardı izlemeye niyetleniyorum ha bire, izleyen birisi var mıdır?:):9:):)

old-boy-poster.jpg

Oldboy (2003) - IMDb

Izledigim en orjinal senaryo ve kurguya sahip filmlerden biri. Müzikleri de sahanedir ayrıca. Mutlaka izleyin bir gün. Film Kore yapımıdır bu arada.

Konusu kısaca özetlemek gerekirse, esas adamımız birgün sokaktayken kacırılır ve bir odaya tıkılır. 15 yıl sonra salıverilir, fakat neden hapsedildigini 5 gün icinde bulması lazımdır.

Mirrors 2' yi izleyeceğim şimdi. 1. serisi çok saçma bitmişti zaten. Bakalım neler olacak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt