Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

Walking Dead'i onermem ben, ilk iki bolumu disinda cok kotu ziro

Kim les diyorsa dayagi haketmis.

Aldigi odulleri haketti esas, daha fazlasini degil. Nokta atisi yapti bence Akademi bu konuda. Muzikleri mukemmel. Filmin akisi ve temposu mukemmel. Senaryosu da cok iyi, hikaye ve diyaloglar falan. Cok iyi filin.

Müzik konusunda Inception çok daha iyiydi bence, o yüzden TSC'nin haketmediğini düşünüyorum.

Aguirre'yi izle reyiz oncelikle, sonra diger eserlerine GECIRTTIRIRIZ

fitzcarraldo1.jpg

buda süper

Müzik konusunda Inception çok daha iyiydi bence, o yüzden TSC'nin haketmediğini düşünüyorum.

Inception harala gurele aksiyon filmi, oradaki muzik tipik Hans Zimmer muzigi. Social Network'teki muzik filmi adeta sirtinda tasiyur, hele Brezilyali oglanin Mark'a atarlandigi sahne falan muzik orda muthij. Bir daha izle derim panput, muziklere dikkat et amma :ask:

Tamam sağolasın renkdaş.Bunun yanında film önerisi de bekliyorum.

Dawn of the Dead'i ben çok beğenmiştim.Ama tamamen beklentisiz bir şekilde izlediğimden öyle oldu herhalde.Yoksa herkes benim kadar beğenmiyor.Aslında normalde zombi filmlerini de sevmem asıl abim manyağıdır.Eskiden Yaşayan Ölülerin Dönüşü diye kafayı yerdi :)

Psikolojik gerilimden hoşlananlar için the reefi izledim süperdi gerçekten.Okyanusta ınsan kendını koyuyor o ana çok kötü bir durum.Romantik komedide Made Of Honor , The Proposal ve Love and Other Drugs tavsiyemdir.Korku gerilim izlemek isteyenlerde A Nightmare on Elm Street,I Spit on Your Grave,Resident en son izlediğim süper flimlerden.

bugun nedense çok gulmek istiyorum böyle deliler gibi güleceğim bir film varmı bildiğiniz ??

Korku yada bilim kurgu önerecek varmı? Yada hapishane de geçen filmlerden.Mesela Esaretin Bedeli gibi.Yanlız isimleri yazarken Türkçe karşılığını yazın size zahmet:)

Korku yada bilim kurgu önerecek varmı? Yada hapishane de geçen filmlerden.Mesela Esaretin Bedeli gibi.Yanlız isimleri yazarken Türkçe karşılığını yazın size zahmet:)

bak üstte önerdiğim film var şeytanın oteli 1-2-3 izlemediysen izle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt