Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

Ya bi film vardı adını bir türlü hatırlayamadım. Korku filmi, bi adamla bi kadın var. Kadın'a cin gibi birşey musallat oluyor, sonra adam gidip kamera alıyor herşeyi kaydediyorlar. Cinler dahada çıldırıyor çok rahatsız ediyor falan. Neydi bu filmin adı ya. Yabancı film olduğunu da söyleyeyim de...

Kaynamasın :D Bende sağlam korku filmi arıyorum, hatun yarın yine korku izleyelim dedi. Gerçi pirana 2010'dan bile korkmuştu o ayrı mesele :D

Ya bi film vardı adını bir türlü hatırlayamadım. Korku filmi, bi adamla bi kadın var. Kadın'a cin gibi birşey musallat oluyor, sonra adam gidip kamera alıyor herşeyi kaydediyorlar. Cinler dahada çıldırıyor çok rahatsız ediyor falan. Neydi bu filmin adı ya. Yabancı film olduğunu da söyleyeyim de...

Kendi soruma kendim cevap vereyim; Paranormal Activity :D Oğuzhan izlemediysen tavsiye ederim ;)

Paranormal Activity'nin türü komedi değil mi? Şaka bir yana aman aman korku filmi değildi.

Ben zaten artık hiçbir korku filminden korkmuyorum, maksat hatunu korkutmak :D

[video=youtube;yd9Kp1OO5d0]https://www.youtube.com/watch?v=yd9Kp1OO5d0&feature=related[/video]

i_spit_on_your_grave_poster-535x401.jpg

I Spit on Your Grave (2010) - IMDb

Güzel film. Tavsiye edebilirim.

Yakında çıkıyor.

images

Pardon bu ;

5599397185_6dc6b38a2d.jpg

:D

Amerikan Pastası ve Van Wilder filmleri tarzında gençlik filmi önerebilicek varmı acaba ? :D

sağolun şimdiden :D

Amerikan Pastası ve Van Wilder filmleri tarzında gençlik filmi önerebilicek varmı acaba ? :D

sağolun şimdiden :D

40 Days and 40 Nights (2002)

Road Trip (2000)

Saving Silverman (2001)

Superbad (2007)

Not Another Teen Movie (2001)

Dude, Where’s My Car (2000)

40 Days and 40 Nights (2002)

Road Trip (2000)

Saving Silverman (2001)

Superbad (2007)

Not Another Teen Movie (2001)

Dude, Where’s My Car (2000)

sağolasın reis aralarında izlediklerimde vardı güzel filmler

superbad i izledim sağoalsın tavsiyeler için ;

başka önerisi olan varsa önerilere açığı :P

Antichrist-Lars Von Trier

Carrie-Brian De Palma

Antichrist sert bir film. Cogu sahnesi rahatsiz edici. Korkudan daha cok psikolojik olarak rahatsiz edici sahneler.

Carrie filmini biliyordur insanlar herhalde.

Slumdog Millionaire ve I'm Sam. Izlemediyseniz kesin izleyin bu iki filmi. Sean Penn'in oynadigi her film iyidir gerci de I'm Sam de cok iyi oyunculuk sergiliyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt