Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

Güzel bir Psychological thriller filmi önerseniz, ne hos bir durum olacak ama.

diğer sayfaları okumadım önerildimi bilmiyorum ama son zamanlarda izlediğim en iyi film diyebilirim...Yalanlar Üstüne başrolde leonardo dicaprio ve russell crowe var

Kaybedenler-Kul%C3%BCb%C3%BC.jpg

Güzel film, epeyi güzel.

Christian Bale :tiphat:

Güzel bir Psychological thriller filmi önerseniz, ne hos bir durum olacak ama.

Eğer filmin illa Hollywood filmleri kadar tempolu olması gerekmiyorsa; Spoorloos. Gayet normal bir tempo ile ilerleyen ve derinliği olan bir film. Bence çok iyi bir film, izlemeni öneririm.

Ask tutulmasi koyu fb'lin bir filmi ama yinede guzel bir film

prestige,forrest gump yazılmıştır muhakkak ama yazalım yine de:)

730_front.jpg

The Orphanage - Yetimhane (2007) - IMDb

Ispanya yapimi gayet orjinal bir film, bakmayan varsa tavsiye ederim. Adam dogramali sahneler olmadan da güzel korku-gerilimler cekilebileceginin kaniti. Izleyeli birkac ay oldu ama cok etkilendigimi hatirliyorum.

Laura, çocukluğuna dair en mutlu günlerini deniz kenarındaki bir yetimhanede geçirmiştir. Yetimhanenin çalışanları ve Laura’nın birlikte büyüdüğü arkadaşları ona her zaman ilgi ve sevgi göstermişlerdir.

Şimdi, 30 yıl sonra, Laura, kocası Carlos ve 7 yaşındaki oğlu Simon’la çok güzel yıllar geçirdiği yetimhaneye geri dönmüştür. Hayali, uzun süredir kapalı olan yetimhaneyi restore ettikten sonra engelli ve hasta çocuklar için bir yaşam alanı haline getirmektir....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt