Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

departed-k%C3%B6stebek.jpg

Gerçekten mükemmel. ;)

Esaretin Bedeli. İzleyenler vardır eminim çok kaliteli film :)

694364_DV_L_F.jpg

çok güzel bir filmdi.

izlenmesi gerekir.

the-assassin-next-door-kirot-filmi.jpg

son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden,başından sonuna kadar hiç sıkmadan izlettirdi kendini olga ve bir kadın oyuncu daha var sürükleyip götürüyolar filmi mutlaka izleyin filmde aksiyon dram herşey var...

filmin sonuna doğru biraz saçmalıklarıda yakaldım yazmadan geçemicem ama her filmde olur...olagının yanında oynayan kızın ismide Ninette Tayebmiş :)

transformers2.jpg

Biraz geç izledim filmi ama film tek kelimeyle harika gerek efektler gerek müzik gerek senaryo hala benim gibi izlememiş olan varsa izlesin :) Ayrıca Megan Fox :p

1888.jpg

bu filmi izlerken ki kadar hiç bir filmde bukadar zorlanmadım,çok ama çok etkileyici bir film dram yönü çok ağır sonlarına doğru artık izleyemicem dedim ve nasıl dayandığıma kendim bile şaşırdım izlemenizi mutlaka öneriyorum arkadaşlar ama böyle dramatik filmlere gelemeyenler asla izlemesin bu filmin dram dozajı biraz aşmış ayrıca gerçek bir olaydan alınmasıda bir okadar acı...

The_Stoning_of_Soraya_M_1.jpg

bu filmi izlerken ki kadar hiç bir filmde bukadar zorlanmadım,çok ama çok etkileyici bir film dram yönü çok ağır sonlarına doğru artık izleyemicem dedim ve nasıl dayandığıma kendim bile şaşırdım izlemenizi mutlaka öneriyorum arkadaşlar ama böyle dramatik filmlere gelemeyenler asla izlemesin bu filmin dram dozajı biraz aşmış ayrıca gerçek bir olaydan alınmasıda bir okadar acı...

Resmi göremiyorum. :(

Adını söyler misin?

Click" Kumanda" filminde bir duygulandım bir duygulandım. Öyle bir filme konu olarak çok güzel yüklemişler. Mutlaka izlemiştir birçok kişi ama izlemeyenlere tavsiye ederim..

Şöyle güzel bi gerilim filmi önersenize , bugun cumartesi rahatca izlemek istiyorum :D

Yeşil yaban arısı izleyin filmde teknoloji iyi kullanılmış aksiyon ve heyecan iyi harmanlanmış.

92624359230905272091.jpg

Hayatımda izlediklerimin belkide en iyisi. Olağanüstü bir komedi. Ali G, izleyenler vardır kesin, izlemeyenler mutlaka izlesin :animation:

54790566932006112829.jpg

How High, Ali G kadar güzel bir komedi. Kesinlikle izleyin. :yenieek:

Limit Yok

Burada adi gecti mi bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ederim guzel film...

3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt