Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

lifeofbrian.jpg

dini duygulara çok önem veren arkadaşları biraz kırabilecek bir komedi filmi. isa'nın yanındaki evde doğan brian'ın tuhaf hayat hikayesini, insanların onu peygamber sanması ise başına gelenleri anlatıyor.

eski bir film olduğu için mizahı günümüze hitap etmez sanmıştım yanılmışım. hep komik.

bugünlük bu kadar :)

killing-245.jpg

kieslowski filmleri hep güzeldir. ama bu film çok tuhaf. bildiğim kadarı ile sinemadaki en uzun ölüm sahnesini içerir.

öldürme hissini yaşamak isteyen bir adamı izlediğim filmde, iki ölümü izliyoruz, biri adamın işlediği cinayet, öteki de idam.

insanda çok kuvvetli duygular uyandıran, içinizi birar karartacak ama çok sağlam bir film.

Hangover 2'yi hala izlemeyenleri dövün oğlum. Ağzını yüzünü kıra kıra götürün izletin. Ağladım lan ağladım. Gülmekten ağladım.

Hangover 2'yi hala izlemeyenleri dövün oğlum. Ağzını yüzünü kıra kıra götürün izletin. Ağladım lan ağladım. Gülmekten ağladım.

abi gideceğim de kız arkadaşımla gitmek istedim o da ilk filmi izlememiş alelacele onu izleteceğim sonra gideceğim. ilkinden daha güzel diyorlar doğru mu :)

abi gideceğim de kız arkadaşımla gitmek istedim o da ilk filmi izlememiş alelacele onu izleteceğim sonra gideceğim. ilkinden daha güzel diyorlar doğru mu :)

Hangi çocuğunu daha çok seviyorsun gibi sorular sorma bana. Ama evet daha güzel. :) Bütün film boyunca ben bitse de sonundaki fotoğrafları görsek diye bekledim ama. Albüm yapıcam o fotoğraflarla.

rain_man.jpg

Rain Man (1988) - IMDb

Duygusal bir film arayanlara tavsiye. Ilgilenenler mutlaka orjinal dil + TR altyazi seklinde izlemeli diye düsünüyorum. Ben cok gec kesfettim maalesef, bakmayanlar varsa kacirmasin bence. Beni en cok etkileyen filmlerden biri :yenieek:

mr nobody mi ne oyle bir film onerilmisti zamaninda, kim onerdiydi onu? :)

a-very-long-engagement-posters.jpg

çok sağlam bir romantik film.

sakat bir kızın askere giden sevgilisinden, savaşta öldüğü haberi gelir. ancak bunu "hissetmediğini" söyleyen kız (ki audrey tautou oynuyor izlemek için yeterli :)) sevgilisin akıbetini araştırmaya başlar. araştırdıkça işler git gide ilginçleşir.

B000083C5F.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

esasen üç ayrı film. üç ayrı öyküyü anlatıyor. isimlerini fransız bayrağından ve sembolize ettikleri şeyden alan film serisinin ilk filmi hayli bayık kabul ediyorum. ama bilhassa beyaz süperdir. ayrıca son filmin sonunda çok hoş biçimde tüm 3 film bağlanır.

tavsiyem bir defa normal bir defa de yorum açık olarak izlemenizdir.

lanet-takim-the-damned-united-film-izle.jpg

madem futbol forumundayız, en iyi futbol filmini de yazalım. efsanenin, leeds'e gidiş ve dönüş öyküsü anlatılıyor. keşke nottingham günlerinden de bahseden bir film olsa.

nightwatchposter%5B1%5D.jpg

üç filmlik bir serinin ilk filmi. yalnız film çok tutmayınca ikinci film çok az yerde oynadı. üçüncü filmi ise ben de izlemedim. 2. film hakkaten biraz uyduruk ama bu güzel.

rus matrix'i olarak anılan film, güzel kurgulu bir bilimkurgu.

mist.jpg

çok basit bir film gibi görülebilir. ama rica ederim bu filmi izleyin.

*****engiz bir sis her yeri sararken, bir süpermarkette esir kalan insanları izliyoruz. sisin içinden gelen sesler, ardından gelen yaratıklar var.

mükkemel bir psikolojik film. kapalı alanda çaresiz insanların nasıl bir hale girdiği, nelere inandıkları harika işlenmiş. hem de aksiyon kısmı da var.

sonu ise sağda solda acayip bir finali var diye anlatacağınız cinsten.

grave_of_the_fireflies_dvd.jpeg

animasyonların efendisi diyeceğimiz miyazaki'nin şirketi ghibli studios'tan inanılmaz bir animasyon.

film, ikinci dünya savaşı japonyasında hayatta kalma savaşı veren bir abi-kardeşi anlatıyor.

sözlüklerde falan yazarsanız şu ortak yorumu görürsünüz;

mükemmeldi, ancak bir daha izlemeyi kaldıramam.

çok ağır dramdır. çizgi film ağlatır mı lan derseniz bir deneyin.

spirited_away.jpg

miyazaki'den başka bir şaheser. oscarlı animasyon.

bunu anlatmaya göre yok. animasyon severler izlemek zorunda, sevmeyenler zaten izlemez :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt