Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

lanet-takim-the-damned-united-film-izle.jpg

madem futbol forumundayız, en iyi futbol filmini de yazalım. efsanenin, leeds'e gidiş ve dönüş öyküsü anlatılıyor. keşke nottingham günlerinden de bahseden bir film olsa.

sağolasın izliyecem şimdi filmi aga :)

brian clough duymuştum merak ettim :)

7071_1.jpg

Tartışmasız en kral film.

2h2qiqv.jpg

Dünyalı ismi ile TRT'de 2 haftada bir oynuyor ama genelde saat 02.00 gibi. Tüm film bir odada geçiyor. Bir profesör, arkadaşları ile vedalaşıp eyaletten taşınırken onlara bir sırrını anlatmaya karar veriyor. Bu sır; adamın ilk insanlardan biri olduğu ve hiç yaşlanmadığı. Absürd gelebilir ama cidden ağır ve güzel bir film.

(Dini konularda hassas arkadaşların hoşuna gitmeyecek diyaloglar olabilir)

Ayrıca belirtmek isterim, film ve afişin alakası yok. Hatta uzun süre, yanlış film mi, isim benzerliğimi diye araştırdım.

koro-onkapak.jpg

Ölü Ozanlar Derneği ve Hababam Sınıfı birleşirse ne olur?

Film buram buram, Ölü Ozanlar Derneği'nin Avrupa versiyonu gibi duruyor ama gene kendini izletiyor. Sonu çok feci ağlatır.

İzleyenlerin tüylerini diken diken edecek, izlemeyenlerin de zevkini kaçırmayacak o lafı yazmak istiyor;

"Pépinot inandığı şeyde haklıydı. Mathieu'nun kovulduğu gün cumartesiydi..."

olu-ozanlar-dernegi-film-izle.jpg

Hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biridir. Açıklama yapma ihtiyacı bile duymuyorum. İzlemeyen olmamalı.

41PCMWNF85L._SL500_AA300_.jpg

Verilmiş olabilir. Ama tekrarı asla sakınca yaratmaz. Gene izlediğim en iyi filmlerden biri.

Dikkat; yoğun olarak aşık olma arzusu uyandırabilir.

İncir Reçeli

[video=youtube;u6EclBcidiE]https://www.youtube.com/watch?v=u6EclBcidiE[/video]

x-men first class

first class bir filim

Beyler, p. filmleri de önerebilir miyiz ? 20-30 dakikalik sahneler degil, DVD'si çikan bas yapit p. filmlerinden bahsediyorum. Çünkü bu filmlerde de çogu zaman senaryo falan bulunuyor.

kardeş anlamadım, ne tarz arıyorsun?

Mesela avatarinda bulunan kel kardesimizin oynadigi film tarzi. Ama tek sahne degil uzun süreni olacak. Bu filmlerde çogu zaman yaz zamani kari-koca tatile gidiyorlar, orada da birkaç çift var, olaylar böylece gelisiyor. Senaryo yapmacik tabii, filmin büyük bölümü aksiyon olarak geçiyor. :D

Örnek vermek gerekirse Mark Dorcel amcamiz bu konuda usta arkadaslar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt