Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

İllüzyonist güzeldi.Prestij,de benzer içerikli en az illüzyonist kadar iyiydi.

İncir Reçeli diye bir film izledim dün. Müzikleri ve teması ortalama üstüydü. Sonu falan tahmin edilebilir olmasına rağmen vasat üstüydü diyebiliriz.

Mutlaka izleyin ;)

Lincoln%2BLawyer.jpg

Filmin Özeti: Mick Haller karizmatik ve yakışıklı bir ceza avukatıdır. Los Angeles’ta Lincoln marka arabasını ofisi olarak kullanmasıyla ünlüdür. Kariyeri boyunca genellikle önemsiz suçlar işlemiş suçluları savunmuştur.

Ancak birden bire önüne hayatının fırsatı çıkar; Beverly Hills’in yakışıklı bir zengini cinayetle suçlanmaktadır ve kendisini savunması için Mick’i tutmak istemektedir. Bu kadar basit ve kendisine kolayca para kazandıracak gibi gözüken bu dava bir anda bir ölüm kalım savaşına dönüşür.

Film, Michael Connelly’nin ülkemizde Altın Kitaplar’dan “Güneşin Karanlığında” adıyla yayınlanan çoksatar kitabından uyarlanmıştır..

25th_hour.jpg

25th Hour (2002) - IMDb

Fazla bilinmeyen kanimca underrated bir Edward Norton filmi. Yan roller dahil oyuncular cok basarili. Dün tekrar izledim ve mutlaka tavsiye ederim, puani da cok iyi. Aksiyon filmi degil yalniz, tür olarak crime/drama geciyor.

Monty Brogan, uyuşturucu aleminin kralı olmuş, fakat çekirge misali uzun süre yakalanmadan yaşamayı başarsa da sonunda yakayı ele vermiştir. 7 yıllık hapishane serüveninin başlamasına tam olarak 24 saat kalmıştır.

Özgürlüğünün son gününü yakın arkadaşları ve kız arkadaşıyla geçirmeye karar verir. Saatler ilerledikçe, beklemediği olaylar kozasını Brogan için örmeye başlar.

anlat_istanbul.jpg

Yeni fırsat buldum, tavsiye ederim.

Dün animasyon filmi izlemiştim çok hoşuma gitti..

Bana izlediğiniz güzel animasyon filmleri önerir misiniz.. :)

Dün animasyon filmi izlemiştim çok hoşuma gitti..

Bana izlediğiniz güzel animasyon filmleri önerir misiniz.. :)

Ne izlediğine göre değişir. :)

Örneğin Ghibli Studios diye arat, animasyonun ustası bunlardır. Pixar'dakiler hocaları bunlar. :D

Mesela Sprited Away, Laputa, Howl's Moving Castle, Grave of Fireflies

Ratatouille'yi izlediniz mi? :)

Evet onuda izledim hocam. Dün Baykuş Krallığı Efsanesini izlemiştim. Çok hoşuma gitti, bugünde bir tane izleyeyim dedim. Tabi bulabilirsem..

Ne izlediğine göre değişir. :)

Örneğin Ghibli Studios diye arat, animasyonun ustası bunlardır. Pixar'dakiler hocaları bunlar. :D

Mesela Sprited Away, Laputa, Howl's Moving Castle, Grave of Fireflies

Hemen bakıyorum Özgür, teşekkür ederim.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt