Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

Grave of the Fireflies için ekşisözlük'ten bir kaç yorum seçtim size; :)

bilinen en acıklı anime olarak tarihe geçen başyapıt.

biraz önce izledim , şu anda herşey boş geliyor. özeneerek döşediğim odam , gözüm gibi baktiğim kütüphanem , 2 de bir upgrade ettiğim bilgisayarim , biraz önce yediğim yemek , zırt pırt kullandiğim cep telefonum (gereksiz ve utanç duyulasi liste uzar gider).... hepsine gözümü kırpmadan arkami dönerim setsuko için

kucuk cocuklar seyretmesinler. uzulmesinler. buyukler seyretsinler. aglasinlar. animeseverler kacirmasinlar. ya da animeseverim demesinler.

ne zaman canım sıkılsa tekrar izlemek için yeltendiğim fakat cesaret edemediğim anime.

filmin başında pirinç yiyen çocukları görünce, "filmi bitirince çin yemeği yiyeyim" diye düşünürsünüz. film biter, ne çin yemeği yersiniz ne de başka birşey, bir iki gün de yediğiniz şeylerden bir zevk almazsınız. öyle bir filmdir.

bundan 2 sene önce izlediğim ve hala aklıma geldikçe gözlerimin dolmasına sebep olan anime. konusu, söylendiği gibi gerçek bir hikayeden alınmıştır ki zaten bunu bilerek izlemek adamı dahada fena çarpar. görüntülerin gerçekliği, gerçeklerin acılığı vurdukça vurur film boyunca...

gecenin bir yarısı tek başıma izledikten sonra ağlmaya başladığım ve beni sonu gelmeyen hıçkırıklara boğan film. ancak uyuyarak durabileceğimi düşündüm ama grave of the fireflies'ı izledikten sonra uyumak bile zor geliyor.

Bu arada merak edip izlemek isteyen olursa, bir de film versiyonu var bunun, acayip uyduruk bir şey aman diyeyim, isim benzerliğine kanmayın.

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin? bu animasyon çok başarılı. Ben sinemada izlemiştim, bu animasyonun eleştirilecek bir yanı yok ve en az buz devri kadar iyidir.

IMDB: 8.2/10

Imdb'de hakkını vermeyen filme böyle puan vermezler.. :)

Nedense beni pek sarmayan nadir filmlerdendir. Kolay kolay bir filmi yarı yolda bırakmamaya çalışıyorum.. :)

Nedense beni pek sarmayan nadir filmlerdendir. Kolay kolay bir filmi yarı yolda bırakmamaya çalışıyorum.. :)

Buz devrinden daha başarılı bile buldum ben bu animasyonu, zaten genel kanı böyle oluşmuş ki, 8.2 gibi çok çok iyi bir puan almış..

Grave of the Fireflies de başarılı gibi geldi bana, onada yarın bakacağım.. :)

Buz devrinden daha başarılı bile buldum ben bu animasyonu, zaten genel kanı böyle oluşmuş ki, 8.2 gibi çok çok iyi bir puan almış..

Grave of the Fireflies de başarılı gibi geldi bana, onada yarın bakacağım.. :)

Bende indirmeye başladım.. :)

arkadaslar, söyle dialoglar, konusmalar az olan filmleri önerseniz diyorum, no country for old men de oldugu gibi mesela.

s_ben-x-2008.jpg

Ben X (2007) - IMDb

mükemmel bir film silkroad oynadığım yıllar geldi aklıma filmin sonuda şahaneydi kaçırmayın derim.

Hirsizlik soygun filmi onerebilecek var mi? Ozellikle banka soygunu veya kumarhane soygunu

Oceans tarzi - italyan isi - icerdeki adam gibi..

Hirsizlik soygun filmi onerebilecek var mi? Ozellikle banka soygunu veya kumarhane soygunu

Oceans tarzi - italyan isi - icerdeki adam gibi..

I58wQ.jpg

Baştan söyleyeyim. Klasikleşmiş soygun filmlerinden çok daha farklı ve eğlenceli bir film. İzlemediysen kesinlikle tavsiye ederim Arda.

ask filmi ariyorum guzel varmi oneri ? :tiphat:

yada dramatique bir filmde olur , benim Absolut un dibinde biraz kalmistaa maksat sek icmeyim:D

1465478.jpg

burdan bir arkadaş önermişti testere tarzı mükemmel bir film mutlaka izleyin.

the-canyon.jpg

127 saati beğenenler mutlaka izlemeli film 2009 yapımı ve ben ilk defa duyuyorum adını hemen izledim anladımki bir film reklama bakıyor arkadaş bu filmin adı sanı niye duyulmamış anlamış değilim mükemmel bir film olmuş gerçekten frozen 127 saat karışımı bir film yapmışlar sonuda ayrıca mükemmeldi

Beyler önerebileceginiz, 300-Troja-Gladiator, tarzinda güzel bir film var mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt